Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Аджика з баклажанів на зиму: покроковий рецепт

Візьміть:

Процес:

  • Вимийте складові і поріжте.
  • Протріть їх через машину для рубки м’яса.
  • Залийте в каструлю масло і томатне пюре, клікніть режим «Варити» 10 хв.
  • Після закиньте перець і баклажани, і натисніть режим «Гасити» 40 хв.
  • Потім з’єднайте з сіллю, цукром, оцтом і протертим часником.
  • Поставте на режим «Варити» на 5 хв.
  • Помістіть вміст у знезаражені ємності.
  • Пікантна аджика: рецепт на зиму з помідорами і яблуками

    Приготуйте:

    Покроковий процес:

  • Вимийте і обсушіть складові.
  • Наріжте, а потім перекрутіть на м’ясорубці помідори і перець.
  • Моркву потріть на крупній тертці.
  • Яблука подрібніть в блендері.
  • Змішайте всі нарізані і пюреобразні частини і поставте на вогонь. Готуйте суміш протягом 1 години.
  • Ще раз перемішайте і розлийте по стерильним ємкостей.