Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Аджика з баклажанів на зиму: покроковий рецепт
Візьміть:
Процес:
Вимийте складові і поріжте.
Протріть їх через машину для рубки м’яса.
Залийте в каструлю масло і томатне пюре, клікніть режим «Варити» 10 хв.
Після закиньте перець і баклажани, і натисніть режим «Гасити» 40 хв.
Потім з’єднайте з сіллю, цукром, оцтом і протертим часником.
Поставте на режим «Варити» на 5 хв.
Помістіть вміст у знезаражені ємності.
Пікантна аджика: рецепт на зиму з помідорами і яблуками
Приготуйте:
Покроковий процес:
Вимийте і обсушіть складові.
Наріжте, а потім перекрутіть на м’ясорубці помідори і перець.
Моркву потріть на крупній тертці.
Яблука подрібніть в блендері.
Змішайте всі нарізані і пюреобразні частини і поставте на вогонь. Готуйте суміш протягом 1 години.
Ще раз перемішайте і розлийте по стерильним ємкостей.