Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Болгарський перець, фарширований капустою: рецепт на зиму
Потрібно:
Маленькі сорти болгарського перцю — 1 кг;
Капуста свіжа — великий вилок;
Петрушка — великий пучок;
Вода — 1 л;
Цукор — стакан;
Оцет 9% — 200 мл;
Сіль — 15 гр;
Рослинна олія — 200 мл
Хід дій:
Видаліть з перців плодоніжку і насіння, помістіть їх в киплячу воду і потримайте протягом 5 хв. Потім виловите і остудіть.
Нашаткуйте капусту, петрушку, потисніть капусту руками, щоб вона стала м’якше.
Щільно заповнити перці овочами і укладіть в знезаражені ємності.
Змішайте решту складові (воду, цукор, оцет, сіль, масло) в маринад і прокип’ятіть 2-3 хв.
Залийте ємності і закрутіть.
Фарширований перець рецепт з гречкою: оригінальний рецепт
Потрібно:
Покроковий спосіб:
Обсмажте фарш, потерту моркву, порубаний лук і з’єднайте з доведеної до напівготовності гречкою і посіченою зеленню.
Приправте суміш спеціями.
Підготуйте перці і начиніть їх постигла начинкою.
Укомплектуйте овочі в ємності і залийте томатним соком.
Готуйте протягом 40 хв на повільному вогні під кришкою.