Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Болгарський перець, фарширований капустою: рецепт на зиму

Потрібно:

  • Маленькі сорти болгарського перцю — 1 кг;
  • Капуста свіжа — великий вилок;
  • Петрушка — великий пучок;
  • Вода — 1 л;
  • Цукор — стакан;
  • Оцет 9% — 200 мл;
  • Сіль — 15 гр;
  • Рослинна олія — 200 мл

Хід дій:

  • Видаліть з перців плодоніжку і насіння, помістіть їх в киплячу воду і потримайте протягом 5 хв. Потім виловите і остудіть.
  • Нашаткуйте капусту, петрушку, потисніть капусту руками, щоб вона стала м’якше.
  • Щільно заповнити перці овочами і укладіть в знезаражені ємності.
  • Змішайте решту складові (воду, цукор, оцет, сіль, масло) в маринад і прокип’ятіть 2-3 хв.
  • Залийте ємності і закрутіть.
  • Фарширований перець рецепт з гречкою: оригінальний рецепт

    Потрібно:

    Покроковий спосіб:

  • Обсмажте фарш, потерту моркву, порубаний лук і з’єднайте з доведеної до напівготовності гречкою і посіченою зеленню.
  • Приправте суміш спеціями.
  • Підготуйте перці і начиніть їх постигла начинкою.
  • Укомплектуйте овочі в ємності і залийте томатним соком.
  • Готуйте протягом 40 хв на повільному вогні під кришкою.