Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Рецепт перцю, фарширований картоплею

Підготуйте:

Хід дій:

  • Змішайте фарш, промитий рис і дрібно порубаний картоплю.
  • Видаліть з перців насіннєвий блок.
  • Обсмажте порубаний лук, терту моркву.
  • З’єднайте засмажку з м’ясом і нашаткуйте туди зелень.
  • Забийте перці масою.
  • У казан покладіть сметану, пасту, тертий помідор, терту моркву і цибулю.
  • Перемішайте суміш і помістіть всередину фаршировані овочі.
  • Зверху посипте зеленню і закиньте лавровий лист.
  • Готуйте протягом 40-50 хв.
  • Рецепт фаршированих перців по-узбецьки

    Потрібно:

    • Перець — 7 шт;
    • Баранячий фарш — 300 гр;
    • Напівготовий Рис — 200 гр;
    • Курдючне сало — 50 гр;
    • Цибуля — 5 головок;
    • Морква — 1 шт;
    • Помідор — 2 шт;
    • Часник — 2 зубці;
    • Будь-яка зелень — великий пучок;
    • Масло;
    • Спеції;
    • Перець;
    • Сіль.

    Процес:

  • Дрібно поріжте цибулю і сало, натріть моркву і з’єднайте з фаршем і рисом. Добре приправте спеціями.
  • Видаліть ковпачок у перців, і вийміть насіння.
  • Утрамбуйте начинку всередину овочів.
  • Поріжте соломкою моркву, кільцями цибулю і часточками помідори.
  • Окремо наріжте часник і зелень.
  • Накалите казан з олією і закиньте січені овочі, зелень і часник.
  • Тушкуйте протягом 10 хв і вкладіть всередину перці, потім залийте окропом до половини.
  • Тушкуйте протягом 30 хв, потім переверніть на іншу сторону і готуйте ще 15 хв на повільному вогні.