Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Рецепт перцю, фарширований картоплею
Підготуйте:
Хід дій:
Змішайте фарш, промитий рис і дрібно порубаний картоплю.
Видаліть з перців насіннєвий блок.
Обсмажте порубаний лук, терту моркву.
З’єднайте засмажку з м’ясом і нашаткуйте туди зелень.
Забийте перці масою.
У казан покладіть сметану, пасту, тертий помідор, терту моркву і цибулю.
Перемішайте суміш і помістіть всередину фаршировані овочі.
Зверху посипте зеленню і закиньте лавровий лист.
Готуйте протягом 40-50 хв.
Рецепт фаршированих перців по-узбецьки
Потрібно:
Перець — 7 шт;
Баранячий фарш — 300 гр;
Напівготовий Рис — 200 гр;
Курдючне сало — 50 гр;
Цибуля — 5 головок;
Морква — 1 шт;
Помідор — 2 шт;
Часник — 2 зубці;
Будь-яка зелень — великий пучок;
Масло;
Спеції;
Перець;
Сіль.
Процес:
Дрібно поріжте цибулю і сало, натріть моркву і з’єднайте з фаршем і рисом. Добре приправте спеціями.
Видаліть ковпачок у перців, і вийміть насіння.
Утрамбуйте начинку всередину овочів.
Поріжте соломкою моркву, кільцями цибулю і часточками помідори.
Окремо наріжте часник і зелень.
Накалите казан з олією і закиньте січені овочі, зелень і часник.
Тушкуйте протягом 10 хв і вкладіть всередину перці, потім залийте окропом до половини.
Тушкуйте протягом 30 хв, потім переверніть на іншу сторону і готуйте ще 15 хв на повільному вогні.