Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Фарширований перець в томатному соусі: рецепт з фото

Потрібно:

Процес:

  • Приготуйте і остудіть рис.
  • Приправте м’ясний фарш дрібно порубаним луком, сіллю і перцем. Змішайте до однорідної маси.
  • З’єднайте м’ясо з рисом і добре вимісіть.
  • Підготуйте перці, вирізати плодоніжку і насіння.
  • Покладіть всередину підготовлених овочів приготований фарш.
  • Тепер зробіть соус. Для цього дрібно порубаєте лук і закиньте на розпечену сковороду з олією.
  • Влийте до цибулі томатний сік. Якщо у вас немає соку, використовуйте томати. Зніміть з них шкіру і подрібніть за допомогою блендера. Суміш повинна бути рідкою і пюреподібного.
  • Закиньте в соус сіль, перець, цукор і мелені спеції.
  • Акуратно укомплектуйте перці в місткості з товстим дном, закиньте всередину лавровий лист і перець-горошок, а потім залийте соусом. Перці повинні бути повністю покриті рідиною. Якщо її не вистачає, залийте трохи води.
  • Запаліть вогонь і дочекайтеся, коли страва закипить. Потім скрутіть конфорку до мінімуму, закрийте кришкою і варіть 30 хв. Після спробуйте на смак, додайте, якщо чогось не вистачає і доготовьте ще 10 хв. Дайте страві настоятися ще 20-30 хв у закритому стані.