Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Перець, фарширований в сметанному соусі
Підготуйте:
Хід дій:
Підготуйте овочі, вичистіть перці від насіння і плодоніжки.
На розпечену сковороду відправте дрібно порубаний лук, терту моркву. Доведіть до золотистого стану.
Змішайте засмажку з м’ясом і напівготові рисом і приправте спеціями.
Томат обшпарте окропом і зніміть шкірку. Потім натріть на крупній тертці в м’ясо.
До фаршу закиньте подрібнений часник, зелень, ложку томатної пасти, цукор і добре перемішайте.
Готову суміш відправте всередину перців.
Вимісіть сметану, сіль, томатну пасту і спеції в однорідну пасту.
Покладіть овочі із м’ясом у казан і залийте соусом, всередину закиньте лавровий лист і посічену зелень. Тушкуйте протягом 40-50 хв.
Соус для фаршированого перцю: найсмачніший рецепт
Підлива для перців може бути найрізноманітнішою: томатної, сирної, сметанною, вершкової і навіть з власного соку. Але ми розглянемо список компонентів для пряного соусу:
Помідори — 3 шт;
Перець чилі — 1 шт;
Часник — 3 зубчики;
Кінза — маленький пучок;
Гвоздика, кориця, імбир, паприка — по щіпці;
Перець чорний і червоний — за смаком;
Сіль — за смаком.
Хід процесу:
Зніміть шкірку з помідорів і натріть на тертці.
На розпечену сковороду відправте пюре томатів, дрібно порубаний перець і всі спеції.
Готуйте протягом 5-7 хв на повільному вогні. У готовий соус закиньте подрібнену кінзу.