Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Перець, фарширований в сметанному соусі

Підготуйте:

Хід дій:

  • Підготуйте овочі, вичистіть перці від насіння і плодоніжки.
  • На розпечену сковороду відправте дрібно порубаний лук, терту моркву. Доведіть до золотистого стану.
  • Змішайте засмажку з м’ясом і напівготові рисом і приправте спеціями.
  • Томат обшпарте окропом і зніміть шкірку. Потім натріть на крупній тертці в м’ясо.
  • До фаршу закиньте подрібнений часник, зелень, ложку томатної пасти, цукор і добре перемішайте.
  • Готову суміш відправте всередину перців.
  • Вимісіть сметану, сіль, томатну пасту і спеції в однорідну пасту.
  • Покладіть овочі із м’ясом у казан і залийте соусом, всередину закиньте лавровий лист і посічену зелень. Тушкуйте протягом 40-50 хв.
  • Соус для фаршированого перцю: найсмачніший рецепт

    Підлива для перців може бути найрізноманітнішою: томатної, сирної, сметанною, вершкової і навіть з власного соку. Але ми розглянемо список компонентів для пряного соусу:

    • Помідори — 3 шт;
    • Перець чилі — 1 шт;
    • Часник — 3 зубчики;
    • Кінза — маленький пучок;
    • Гвоздика, кориця, імбир, паприка — по щіпці;
    • Перець чорний і червоний — за смаком;
    • Сіль — за смаком.

    Хід процесу:

  • Зніміть шкірку з помідорів і натріть на тертці.
  • На розпечену сковороду відправте пюре томатів, дрібно порубаний перець і всі спеції.
  • Готуйте протягом 5-7 хв на повільному вогні. У готовий соус закиньте подрібнену кінзу.