Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Рецепт перцю, фарширований грибами

Приготуйте:

Процес:

  • Для начинки натріть моркву, поріжте кубиками гриби і цибулю.
  • Обсмажуйте в такій послідовності, спочатку моркву і цибулю 5 хв, потім закиньте гриби на 5 хв.
  • Подрібніть зелень, змішайте із засмажкою та рисом.
  • Відокремте від перців капелюшки, щоб вони залишилися цілими. Приберіть насіння і укомплектуйте начинку, а потім прикрийте кришками.
  • Розведіть томатну пасту у воді і підсолити.
  • Викласти все на деко, залийте томатним соком і помістіть в духовку на 40 хв.
  • Фарширований перець з курячим фаршем

    Компоненти:

    • Великі болгарські перці — 4 шт;
    • Курячий фарш — 300 гр;
    • Кедрові горіхи — 100 гр;
    • Часник — головка;
    • Насіння соняшнику очищені — 50 гр;
    • Олія оливкова;
    • Зелень базиліка, петрушки і кінзи — середній пучок;
    • Цибуля зелена — 3 пера.

    Створення:

  • Обсмажте на сухій сковороді горіхи і насіння, потім висипте в ємність.
  • Нанесіть масло на сковороду і помістіть туди подрібнену цибулю, цільні зубці часнику.
  • Потім зніміть з вогню і з’єднайте з горіхами і насінням, налийте ще масла.
  • Подрібніть зелень і змішайте з масляною масою.
  • Обсмажте до напівготовності курячий фарш і з’єднати з масою, приправте спеціями.
  • Видаліть серцевину у перців і начиніть сумішшю.
  • Перенесіть на деко, а потім в духовку на 40 хв.