Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Рецепт перцю, фарширований грибами
Приготуйте:
Процес:
Для начинки натріть моркву, поріжте кубиками гриби і цибулю.
Обсмажуйте в такій послідовності, спочатку моркву і цибулю 5 хв, потім закиньте гриби на 5 хв.
Подрібніть зелень, змішайте із засмажкою та рисом.
Відокремте від перців капелюшки, щоб вони залишилися цілими. Приберіть насіння і укомплектуйте начинку, а потім прикрийте кришками.
Розведіть томатну пасту у воді і підсолити.
Викласти все на деко, залийте томатним соком і помістіть в духовку на 40 хв.
Фарширований перець з курячим фаршем
Компоненти:
Великі болгарські перці — 4 шт;
Курячий фарш — 300 гр;
Кедрові горіхи — 100 гр;
Часник — головка;
Насіння соняшнику очищені — 50 гр;
Олія оливкова;
Зелень базиліка, петрушки і кінзи — середній пучок;
Цибуля зелена — 3 пера.
Створення:
Обсмажте на сухій сковороді горіхи і насіння, потім висипте в ємність.
Нанесіть масло на сковороду і помістіть туди подрібнену цибулю, цільні зубці часнику.
Потім зніміть з вогню і з’єднайте з горіхами і насінням, налийте ще масла.
Подрібніть зелень і змішайте з масляною масою.
Обсмажте до напівготовності курячий фарш і з’єднати з масою, приправте спеціями.