Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Перець, фарширований м’ясом і рисом: рецепт покроково

Вам потрібно:

Почнемо:

  • Наведіть всі продукти в чистий стан.
  • Відваріть рис до напівготовності.
  • Зробіть фарш, з’єднайте його з сіллю і перцем, а потім додайте сік половини лимона.
  • Обсмажте фарш на сковороді в маслі, а потім з’єднайте з крупою.
  • Обріжте капелюшок перцю і вичистити серцевину.
  • Начиніть перець м’ясною сумішшю і відправте в духовку на 40 хв.
  • Щоб овочі були соковитіше, можна кожен перець загорнути у фольгу, а за 10 хв до завершення готування розкрити. Тоді вони будуть не тільки соковитіше, але й ароматнішими.

    Як і скільки готувати фарширований перець в сковороду?

    • Готування перців в каструлі залежить від товщини та об’єму ємності.
    • Також на час приготування впливає і розмір самих овочів.
    • В середньому ж готування займає близько 40 хвилин після закипання вмісту.