Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Як приготувати фарширований перець в мультиварці або скороварці?

Потрібно:

  • Перці — 10 шт;
  • Фарш — 800 гр;
  • Цибуля — 2 головки;
  • Напівготовий Рис — 300 гр;
  • Морква — 1 шт;
  • Томатна паста;
  • Спеції;
  • Масло;
  • Сіль.

Покроковий приклад:

  • З’єднайте рис і м’ясний фарш, приправити за смаком.
  • Терту моркву і порізану цибулю закиньте в скороварку на 5-7 хв в режим «Смаження».
  • Потім у неї закиньте ложку пасти і готуйте ще кілька хвилин.
  • Видаліть серцевину з перців і начиніть рисово-м’ясною начинкою.
  • Помістіть перці в скороварку або каструлю щільно один до одного і залийте кип’яченою водою на 2 див.
  • Клікніть режим «Гасіння» або «Плов» на 30 хв.
  • Після завершення дайте страві настоятися ще хвилин 15, а потім подавайте, прикрасивши свіжою зеленню.
  • Фарширований перець — це зосередження корисних вітамінів і мінералів, блюдо, яке містить клітковину, вуглеводи, білки і корисні жири. Оформлення компонентів захоплює погляди гостей і рідних. Приготування страви не займає надто багато часу, до того ж, дане частування підійде абсолютно для будь-якого торжества.