Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Як приготувати фарширований перець в мультиварці або скороварці?
Потрібно:
Перці — 10 шт;
Фарш — 800 гр;
Цибуля — 2 головки;
Напівготовий Рис — 300 гр;
Морква — 1 шт;
Томатна паста;
Спеції;
Масло;
Сіль.
Покроковий приклад:
З’єднайте рис і м’ясний фарш, приправити за смаком.
Терту моркву і порізану цибулю закиньте в скороварку на 5-7 хв в режим «Смаження».
Потім у неї закиньте ложку пасти і готуйте ще кілька хвилин.
Видаліть серцевину з перців і начиніть рисово-м’ясною начинкою.
Помістіть перці в скороварку або каструлю щільно один до одного і залийте кип’яченою водою на 2 див.
Клікніть режим «Гасіння» або «Плов» на 30 хв.
Після завершення дайте страві настоятися ще хвилин 15, а потім подавайте, прикрасивши свіжою зеленню.
Фарширований перець — це зосередження корисних вітамінів і мінералів, блюдо, яке містить клітковину, вуглеводи, білки і корисні жири. Оформлення компонентів захоплює погляди гостей і рідних. Приготування страви не займає надто багато часу, до того ж, дане частування підійде абсолютно для будь-якого торжества.