Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Рецепт фаршированих перців з сиром, часником і яйцем
Ця закуска відноситься до розряду холодних, так і готується вона без особливих клопотів.
Потрібно:
Болгарський перець — 3 шт;
Сир твердих сортів — 200 гр;
Варені яйця — 3 шт;
Часник — 2 зубці;
Майонез — 30 гр;
Петрушка — середній пучок.
Хід процесу:
Порубаєте зелень і часник, натріть сир і з’єднайте всі з майонезом.
Підготуйте перці і начиніть їх сумішшю. Закрийте овочі цілими яйцями.
Перемістіть заповнені перці в холодильник на 2 години.
Дістаньте блюдо і наріжте на скибочки товщиною не менше 1,5 див.
Перець, фарширований баклажанами
Потрібно:
Перці — 4 шт;
Баклажан — 1 середній;
Морква — 2 шт;
Цибуля — 2 головки;
Часник — 3 зубчики;
Волоський горіх — 50 гр;
Яловичий бульйон — 1 л;
Яловичий фарш — 300 гр;
Будь-яка зелень — середній пучок;
Спеції, сіль, перець.
Процес по кроках:
Вимийте овочі і дрібно наріжте баклажани з шкіркою, часник, цибулю, зелень, протріть моркву.
Перці звільнити від серцевини.
На сухій сковороді обсмажте подрібнену горіх і перекладіть в окрему ємність.
Залийте маслом сковороду і помістіть в неї порізані овочі.
Додайте горіхи, спеції і зелень.
Начиніть сумішшю перців і перемістіть їх в ємність. Залийте бульйоном і готуйте протягом 40 хв на маленькому вогні під кришкою.