Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Рецепт фаршированих перців з сиром, часником і яйцем

Ця закуска відноситься до розряду холодних, так і готується вона без особливих клопотів.

Потрібно:

  • Болгарський перець — 3 шт;
  • Сир твердих сортів — 200 гр;
  • Варені яйця — 3 шт;
  • Часник — 2 зубці;
  • Майонез — 30 гр;
  • Петрушка — середній пучок.

Хід процесу:

  • Порубаєте зелень і часник, натріть сир і з’єднайте всі з майонезом.
  • Підготуйте перці і начиніть їх сумішшю. Закрийте овочі цілими яйцями.
  • Перемістіть заповнені перці в холодильник на 2 години.
  • Дістаньте блюдо і наріжте на скибочки товщиною не менше 1,5 див.
  • Перець, фарширований баклажанами

    Потрібно:

    • Перці — 4 шт;
    • Баклажан — 1 середній;
    • Морква — 2 шт;
    • Цибуля — 2 головки;
    • Часник — 3 зубчики;
    • Волоський горіх — 50 гр;
    • Яловичий бульйон — 1 л;
    • Яловичий фарш — 300 гр;
    • Будь-яка зелень — середній пучок;
    • Спеції, сіль, перець.

    Процес по кроках:

  • Вимийте овочі і дрібно наріжте баклажани з шкіркою, часник, цибулю, зелень, протріть моркву.
  • Перці звільнити від серцевини.
  • На сухій сковороді обсмажте подрібнену горіх і перекладіть в окрему ємність.
  • Залийте маслом сковороду і помістіть в неї порізані овочі.
  • Додайте горіхи, спеції і зелень.
  • Начиніть сумішшю перців і перемістіть їх в ємність. Залийте бульйоном і готуйте протягом 40 хв на маленькому вогні під кришкою.