Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Фаршировані перці від Сталика Ханкишиева: відео-рецепт

Сталик Ханкишиев вважає, що головне в перці — це начинка, тому м’ясо повинно бути відмінної якості. А яке саме м’ясо необхідно для овочів, ви дізнаєтесь з відео ролика.

Лінивий фарширований перець: простий рецепт

Необхідно:

  • Лечо з перцю — 1 л;
  • Фарш м’ясний — 500 гр;
  • Напівготовий Рис — 200 гр;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Спеції;
  • Сметана — 20 гр;
  • Вода;
  • Масло.

Покроковий розбір:

  • Відокремте перець від рідини в лечо.
  • Виловлений перець дрібно наріжте.
  • Поріжте цибулю і натріть моркву, перемістіть на обжарку.
  • Змішайте фарш, рис, перець, і засмажку, приправте і залиште на 20 хв.
  • З приготовленої суміші скатайте котлетообразные форми.
  • У соус з-під лечо покладіть сметану і приправте.
  • Перемістіть котлетні кульки на форму і залийте рідкою сумішшю.
  • Форму помістіть в духовку на 40 хв при 170°С.