Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Фаршировані перці від Сталика Ханкишиева: відео-рецепт
Сталик Ханкишиев вважає, що головне в перці — це начинка, тому м’ясо повинно бути відмінної якості. А яке саме м’ясо необхідно для овочів, ви дізнаєтесь з відео ролика.
Лінивий фарширований перець: простий рецепт
Необхідно:
Лечо з перцю — 1 л;
Фарш м’ясний — 500 гр;
Напівготовий Рис — 200 гр;
Морква — 1 шт;
Цибуля — 1 шт;
Спеції;
Сметана — 20 гр;
Вода;
Масло.
Покроковий розбір:
Відокремте перець від рідини в лечо.
Виловлений перець дрібно наріжте.
Поріжте цибулю і натріть моркву, перемістіть на обжарку.
Змішайте фарш, рис, перець, і засмажку, приправте і залиште на 20 хв.
З приготовленої суміші скатайте котлетообразные форми.
У соус з-під лечо покладіть сметану і приправте.
Перемістіть котлетні кульки на форму і залийте рідкою сумішшю.