Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами
Рецепт фаршированого болгарського перцю половинками в духовці
Необхідно:
Створення:
Розділіть перці навпіл і очистіть від насіння.
З’єднайте м’ясо з дрібно порубаним баклажани, подрібненими травами і спеціями.
Начиніть перці фаршем і зверху потріть сир.
Поставте в духовку на 40 хв.
Фарширований перець: відео-рецепт «Їмо вдома»
Перці можна готувати не тільки в домашніх умовах, але і на грилі на повітрі, про що вам розповість Юлія Висоцька. Її начинка до перцю несе дивовижний запах і неперевершений смак.
Перець, фарширований овочами: рецепт з фото
Потрібно:
Перці — 8 шт;
Будь-яка зелень — середній пучок;
Сир твердий — 50 гр;
Сир «Фета» — 150 гр;
Цибуля — 2 головки;
Томат — 2 шт;
Морква — 1 шт;
Часник — 3 зубчики;
Капуста — 1/2 головки;
Паприка;
Спеції;
Сіль;
Перець.
Створення:
Нашаткуйте всі овочі, а у перців акуратно відріжте капелюшок і залиште, видаліть серцевину.
Зробіть засмажку з моркви і цибулі, потім закиньте порубаний часник і дрібно нашатковану капусту. Після — закиньте дрібно порубані томати, сир «Фета», зелень і спеції.
Окремо натріть твердий сир, кілька щіпок насипте в зажарку і начиніть перці.
Зверху начинки покладіть тертий сир і закрийте відкладеної капелюшком.
Викладіть на деко і перемістіть в духову шафу на 30 хв.