Фарширований перець: класичні й оригінальні рецепти тушкованих у підливі фаршированих перців, запечених в духовці болгарських перців, ледачих, дієтичних і вегетаріанських фаршированих перців з різними начинками і соусами

Рецепт фаршированого болгарського перцю половинками в духовці

Необхідно:

Створення:

  • Розділіть перці навпіл і очистіть від насіння.
  • З’єднайте м’ясо з дрібно порубаним баклажани, подрібненими травами і спеціями.
  • Начиніть перці фаршем і зверху потріть сир.
  • Поставте в духовку на 40 хв.
  • Фарширований перець: відео-рецепт «Їмо вдома»

    Перці можна готувати не тільки в домашніх умовах, але і на грилі на повітрі, про що вам розповість Юлія Висоцька. Її начинка до перцю несе дивовижний запах і неперевершений смак.

    Перець, фарширований овочами: рецепт з фото

    Потрібно:

    • Перці — 8 шт;
    • Будь-яка зелень — середній пучок;
    • Сир твердий — 50 гр;
    • Сир «Фета» — 150 гр;
    • Цибуля — 2 головки;
    • Томат — 2 шт;
    • Морква — 1 шт;
    • Часник — 3 зубчики;
    • Капуста — 1/2 головки;
    • Паприка;
    • Спеції;
    • Сіль;
    • Перець.

    Створення:

  • Нашаткуйте всі овочі, а у перців акуратно відріжте капелюшок і залиште, видаліть серцевину.
  • Зробіть засмажку з моркви і цибулі, потім закиньте порубаний часник і дрібно нашатковану капусту. Після — закиньте дрібно порубані томати, сир «Фета», зелень і спеції.
  • Окремо натріть твердий сир, кілька щіпок насипте в зажарку і начиніть перці.
  • Зверху начинки покладіть тертий сир і закрийте відкладеної капелюшком.
  • Викладіть на деко і перемістіть в духову шафу на 30 хв.