Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару
Як швидко і незвично приготувати смачну яєчню?
Приготування їжі завжди було важливим для людей, особливо для тих, чиє життя завжди була з нею пов’язана. Кухарі багатьох країн винаходили різні способи готування одних і тих же продуктів. Взяти ту ж звичайну яєчню, і у неї знайдеться чимало способів виготовлення. Спробуйте створити на своїй кухні яєчню бовтанку, здивуйте себе і своїх близьких.
Знадобиться:
Створення:
Для приготування краще використовувати кухлик, це буде зручніше.
Розбийте яйця і поріжте на шматочки масло в кухлик.
Збийте і поставте на середній вогонь.
Дуже важливо протягом 3-х хвилин готування не перетримати на вогні.
Тепер рахуйте, протягом 30 секунд заважайте на вогні яєчну масу, зіскрібаючи з дна.
Заберіть з вогню на кілька секунд для остигання.
Знову ставте на вогонь і помішуйте протягом 30 секунд, зіскрібаючи з дна масу.
Знову переставляйте з вогню для остигання.
Повторіть дії ще 4 рази.
В останньому помішуванні на вогні додайте солі.
Готове блюдо викладіть на блюдце і зверху порубаєте лук.
Якщо маса стала рідкою і водянистою, значить ви перетримали її на вогні. Щоб цього не сталося, стежте за часом, строго за 30 секунд.