Як приготувати яєчню в мультиварці, мікрохвильовій печі, духовці, на пару?
Складові для мультиварки:
- Яйця — 3 шт;
- Сіль — щіпка;
- Масло — 2 ст. л.;
- Лисички — 100 гр;
- Цибуля — 1/2 головки;
- Зелень — середній пучок;
- Сир твердий — 50 р.
Процес:
- Обробіть продукти під водою, обсушіть, гриби і цибулю порубаєте.
- Влийте в чашу мультиварки масло і дайте розжаритися.
- Закиньте гриби, і натисніть режим «Смаження» на 5 хвилин.
- Потім закиньте цибулю і залиште ще на 5 хвилин.
- Розколіть всередину чаші яйця, посоліть, поперчіть і залиште до повної готовності.
- Готову яєчню покладіть на блюдце, потріть сир і зверху зелень порубаєте.
Складові для мікрохвильовки:
- Яйця — 2 шт;
- Горошок консервований — 80 г;
- Помідор — 1 шт;
- Цибуля шалот — 1 шт;
- Вершки — 10 мл;
- Вершкове масло — 5 мл;
- Перець — за бажанням;
- Зелень — маленький пучок;
- Сіль — щіпка.
Створення:
Складові для духовки:
- Яйця — 4 шт;
- Круглі Булочки — 4 шт;
- Вершки — 4 ст. л.;
- Шинка — кілька скибочок;
- Зелень — середній пучок;
- Сіль — щіпка;
- Масло вершкове — 40 г;
- Перець — за бажанням.
Хід дій:
Складові для приготування на пару:
- Яйця — 3 шт;
- Масло вершкове — 1 ст. л.;
- Сіль — щіпка;
- Зелень — за бажанням.
Створення: