Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню в мультиварці, мікрохвильовій печі, духовці, на пару?

Складові для мультиварки:

  • Яйця — 3 шт;
  • Сіль — щіпка;
  • Масло — 2 ст. л.;
  • Лисички — 100 гр;
  • Цибуля — 1/2 головки;
  • Зелень — середній пучок;
  • Сир твердий — 50 р.

Процес:

  • Обробіть продукти під водою, обсушіть, гриби і цибулю порубаєте.
  • Влийте в чашу мультиварки масло і дайте розжаритися.
  • Закиньте гриби, і натисніть режим «Смаження» на 5 хвилин.
  • Потім закиньте цибулю і залиште ще на 5 хвилин.
  • Розколіть всередину чаші яйця, посоліть, поперчіть і залиште до повної готовності.
  • Готову яєчню покладіть на блюдце, потріть сир і зверху зелень порубаєте.

Складові для мікрохвильовки:

  • Яйця — 2 шт;
  • Горошок консервований — 80 г;
  • Помідор — 1 шт;
  • Цибуля шалот — 1 шт;
  • Вершки — 10 мл;
  • Вершкове масло — 5 мл;
  • Перець — за бажанням;
  • Зелень — маленький пучок;
  • Сіль — щіпка.

Створення:

  • Використовуйте керамічний або скляний посуд.
  • Змастіть її маслом.
  • Всередину поріжте овочі, закиньте горошок.
  • Зверху полийте вершки.
  • Збийте яйця з сіллю і перцем і приєднайте до овочевої суміші.
  • Накрийте скляною кришкою і поставте в МІКРОХВИЛЬОВУ піч на 4 хвилини при потужності 400-600 Вт.
  • Перед подачею прикрасьте зеленню.
  • Складові для духовки:

    • Яйця — 4 шт;
    • Круглі Булочки — 4 шт;
    • Вершки — 4 ст. л.;
    • Шинка — кілька скибочок;
    • Зелень — середній пучок;
    • Сіль — щіпка;
    • Масло вершкове — 40 г;
    • Перець — за бажанням.

    Хід дій:

  • Обробіть продукти, порубаєте дрібно шинку і зелень.
  • Зріжте верхню частину у булочок.
  • Звільніть їх від м’якоті.
  • Всередину кожної покладіть по 2 ложки вершкового масла, шинки, по ложці вершків.
  • Потім в кожну розбийте яйце і посипте сіллю, перцем і зеленню.
  • Перенесіть в духовку на 5 хвилин при 200°C, потім зменшіть температуру до 180°C і залиште ще на 15 хвилин.
  • Складові для приготування на пару:

    • Яйця — 3 шт;
    • Масло вершкове — 1 ст. л.;
    • Сіль — щіпка;
    • Зелень — за бажанням.

    Створення:

  • На вогонь покладіть тару з водою, доведіть до кипіння.
  • Після закипання встановіть зверху тари форму для випікання.
  • Помістіть у форму олію і розтопіть його.
  • Збийте окремо яйця з сіллю, потім перелийте їх у форму.
  • Періодично помішуйте яйця протягом 12 хвилин.
  • Після приготування поріжте зверху зелень і подавайте до столу.