Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню з овочами, грибами?

Потрібно:

  • Яйця — 4 шт;
  • Печериці — 50 г;
  • Перець болгарський — 1 шт;
  • Помідори — невелика гілка;
  • Цибуля ріпчаста — 1/2 головки;
  • Кріп — кілька гілочок;
  • Сіль — щіпка;
  • Перець — щіпка.

Процес:

  • Підготуйте овочі, гриби порубаєте їх, крім помідор.
  • Розжаримо масло на сковороді.
  • Обсмажте помідори на гілці, не знімаючи їх з гілочки, потім перенесіть їх на блюдце.
  • Закиньте ріпчасту цибулю, печериці, перець.
  • Розколіть яйця в сковороду, через деякий час посоліть і накрийте кришкою.
  • Після 5 хвилин готування поперчіть і сервіруйте.
  • Лопаткою блюдо покладіть на тарілку, поруч покладіть помідори на гілці, а зверху порубаєте дрібно кріп.
  • Як приготувати болгарську яєчню?

    Потрібно:

    • Яйця — 5 шт;
    • Перець солодкий — 2 шт;
    • Цибуля ріпчаста — 1 шт;
    • Помідор — 2 шт;
    • Петрушка — маленький пучок;
    • Масло вершкове — 2 ст. л.;
    • Бринза — 100 р.

    Створення:

  • Підготуйте складові овочі, помідори очистіть від шкірки, залити окропом.
  • Інші овочі порубаєте.
  • Розжаримо масло на сковороді.
  • Закиньте цибулю і доведіть до золотинки.
  • Потім киньте помідори і перець.
  • Через 5 хвилин гасіння покладіть подрібнену бринзу, залишаючи трохи для подачі.
  • Половину петрушки всипте на сковороду.
  • Яйця розколіть в окрему тару і збийте небагато.
  • Потім влийте в сковороду і накрийте кришкою на 3-5 хвилин.
  • Перед подачею до столу прикрасьте страву петрушкою і бринзою.