Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару
Як приготувати яєчню з овочами, грибами?
Потрібно:
Яйця — 4 шт;
Печериці — 50 г;
Перець болгарський — 1 шт;
Помідори — невелика гілка;
Цибуля ріпчаста — 1/2 головки;
Кріп — кілька гілочок;
Сіль — щіпка;
Перець — щіпка.
Процес:
Підготуйте овочі, гриби порубаєте їх, крім помідор.
Розжаримо масло на сковороді.
Обсмажте помідори на гілці, не знімаючи їх з гілочки, потім перенесіть їх на блюдце.
Закиньте ріпчасту цибулю, печериці, перець.
Розколіть яйця в сковороду, через деякий час посоліть і накрийте кришкою.
Після 5 хвилин готування поперчіть і сервіруйте.
Лопаткою блюдо покладіть на тарілку, поруч покладіть помідори на гілці, а зверху порубаєте дрібно кріп.
Як приготувати болгарську яєчню?
Потрібно:
Яйця — 5 шт;
Перець солодкий — 2 шт;
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Помідор — 2 шт;
Петрушка — маленький пучок;
Масло вершкове — 2 ст. л.;
Бринза — 100 р.
Створення:
Підготуйте складові овочі, помідори очистіть від шкірки, залити окропом.
Інші овочі порубаєте.
Розжаримо масло на сковороді.
Закиньте цибулю і доведіть до золотинки.
Потім киньте помідори і перець.
Через 5 хвилин гасіння покладіть подрібнену бринзу, залишаючи трохи для подачі.
Половину петрушки всипте на сковороду.
Яйця розколіть в окрему тару і збийте небагато.
Потім влийте в сковороду і накрийте кришкою на 3-5 хвилин.
Перед подачею до столу прикрасьте страву петрушкою і бринзою.