Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню в формах?

Знадобиться:

  • Яйця — 2 шт;
  • Сіль — щіпка;
  • Перець — щіпка;
  • Олія — 1 ст. л.;
  • Форми — 2 шт.

Дії:

  • Розжаримо масло на сковороді.
  • Викладіть спеціальні форми.
  • Розколіть всередину кожної форми по одному яйцю.
  • Через пів хвилини посоліть.
  • Готові яйця поперчіть і перенесіть на блюдце.
  • За бажанням прикрасьте зеленню або овочами.
  • Як приготувати яєчню в хлібі, перці: відео

    В якості форм можна використовувати хліб, який в процесі можна з’їсти, а також овочі. Якщо перець і так має хвилеподібну форму, то з хліба можна зробити все, що хочеться душі. Це можуть бути фігури, написи чи послання. А найромантичніші можуть зізнатися в коханні за сніданком або зробити пропозицію без слів. Подивіться, як цікаво можна вирізати форму і приготувати яєчню.

    Як приготувати яєчню з перепелиних яєць?

    Потрібно:

    • Яйця перепелині — 8 шт;
    • Масло вершкове — шматочок;
    • Зелень — невеликий пучок;
    • Перець солодкий — 1 шт;
    • Сіль — щіпка;
    • Перець — за смаком.

    Хід дій:

  • Збийте яйця по одному в окремій піалі.
  • Всипте трохи солі і ще раз збийте.
  • Змастіть сковороду маслом, щоб воно розтануло, але не горіло.
  • Влийте суміш і починайте заважати, поки маса не почне густіти.
  • У цьому способі виготовлення скоринки не повинно бути, тільки однорідний колір і окремі шматочки.
  • Помішуйте, зіскрібаючи протягом 2-3 хвилин.
  • Подаючи, прикрасьте рубаною зеленню і солодким перцем.