Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню з помідорами, ковбасою, цибулею: фото-рецепт

Потрібно:

Процес:

  • Підготуйте компоненти страви.
  • Поріжте овочі і ковбасу.
  • Розжаримо сковороду з олією. Закиньте всередину порубані складові, крім зеленого лука.
  • Розбийте яйця, через 30 секунд посоліть. Готуйте протягом 3 хвилин. Перед подачею поперчіть і посипте зеленою цибулею.
  • Як приготувати яєчню з помідорами і сиром: відео-рецепт

    Яєчня — не тільки просте в приготуванні страва, воно ще й ситна. А варіації його виготовлення тільки порадують будь-якого охочого поласувати настільки смачним блюдом. Адже яйця поєднуються з великою кількістю інших смачних і ситних продуктів. Пропонуємо вам відео майстер-клас з приготування яєчні з помідорами і сиром.

    Як приготувати яєчню з беконом, салом покроково

    Потрібно:

    Хід дій:

  • Розжаримо масло на сковороді.
  • Закиньте обсмажуватися бекон.
  • Влийте розбиті окремо яйця.
  • Через деякий час посоліть.
  • Накрийте кришкою на 1 хвилину.
  • Помістіть яєчню на блюдце, зверху покладіть бекон і поперчіть.
  • Бекон можна замінити салом. В цьому випадку масло можна не використовувати, адже сало і так жирне і дасть чимало соку. Якщо ви використовуйте сало, то закиньте його замість масла на сковороду, розжарте, а потім вливайте яйця. Таке блюдо буде менш жирним, а смак залишиться ніжним.