Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню з молоком?

Потрібно:

Процес:

  • Розбийте в миску яйця і збийте віночком до повного з’єднання білка з жовтком.
  • Влийте молока і насипте солі, ще раз все збийте.
  • Влийте в сковороду масла і розжарте її.
  • Яєчну суміш влийте на гарячу сковороду.
  • Конфорку тримайте на середньому вогні і постійно зіскрібайте з дна яєчню, щоб вона не підгоріла.
  • Текстура повинна вийти однорідною, молочного кольору.
  • Готуйте протягом 3 хвилин, після — подавайте до столу.
  • Як приготувати яєчню з ковбасою?

    Потрібно:

    Дії:

  • Розжаримо сковороду з олією.
  • Порубаєте ковбасу і покладіть на сковороду.
  • Окремо розбийте яйця, не пошкодивши жовтки.
  • Акуратно перемістіть яйця на розпечену сковороду.
  • Через 30 секунд готування посипте сіллю.
  • Для швидкого приготування можна накрити кришкою на 1,5 хвилини на повільному вогні.
  • Готову яєчню перенесіть на блюдце, поперчіть і порубаєте дрібно лука зверху.