Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару
Як приготувати яєчню з молоком?
Потрібно:
Процес:
Розбийте в миску яйця і збийте віночком до повного з’єднання білка з жовтком.
Влийте молока і насипте солі, ще раз все збийте.
Влийте в сковороду масла і розжарте її.
Яєчну суміш влийте на гарячу сковороду.
Конфорку тримайте на середньому вогні і постійно зіскрібайте з дна яєчню, щоб вона не підгоріла.
Текстура повинна вийти однорідною, молочного кольору.
Готуйте протягом 3 хвилин, після — подавайте до столу.
Як приготувати яєчню з ковбасою?
Потрібно:
Дії:
Розжаримо сковороду з олією.
Порубаєте ковбасу і покладіть на сковороду.
Окремо розбийте яйця, не пошкодивши жовтки.
Акуратно перемістіть яйця на розпечену сковороду.
Через 30 секунд готування посипте сіллю.
Для швидкого приготування можна накрити кришкою на 1,5 хвилини на повільному вогні.
Готову яєчню перенесіть на блюдце, поперчіть і порубаєте дрібно лука зверху.