Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару
Як приготувати яєчню з яєчного порошку?
Підготуйте:
Яєчний порошок — 20 г;
Молоко — 20 мл;
Сіль — щіпка;
Масло — 2 ст. л.;
Зелень — за бажанням.
Спосіб дій:
З’єднайте порошок і половину склянки молока.
Збийте міксером або блендером.
Потім додати решту молока і ще раз збийте.
Посипте сіллю і знову збийте.
Залиште суміш на 20 хвилин.
Розжаримо масло на сковороді.
Влийте суміш, накрийте кришкою і доведіть до готовності на середньому вогні.
Подавайте блюдо, прикрашене посіченою зеленню.
Як приготувати яєчню дитині?
Підготуйте:
Яйце — 1 шт;
Помідор — 1 гурток;
Огірок — 1 гурток;
Сіль — щіпка;
Масло вершкове — шматочок.
Хід процесу:
Обробіть водою овочі і яйце.
Змастіть сковороду маслом.
Розколіть акуратно яйце, не пошкодивши цілісність жовтка.
Накрийте кришкою і смажте до готовності.
Відріжте гурток огірка і помідора, покладіть над жовтком помідор, а під — огірок.
Готовий світлофор можна вживати.
Для приготування страв дитині важливий творчий підхід. Діти люблять все яскраве й веселе. Для цього можна використовувати уяву, а також формочки.