Як приготувати яєчню смачно, швидко і незвично: покрокові рецепти з фото класичної яєчні, яєчні глазуньи, яєчні з перепелиних яєць, яєчня з овочами, ковбасою і беконом на сковороді, в мікрохвильовці, мультиварці, в духовці і на пару

Як приготувати яєчню з яєчного порошку?

Підготуйте:

  • Яєчний порошок — 20 г;
  • Молоко — 20 мл;
  • Сіль — щіпка;
  • Масло — 2 ст. л.;
  • Зелень — за бажанням.

Спосіб дій:

  • З’єднайте порошок і половину склянки молока.
  • Збийте міксером або блендером.
  • Потім додати решту молока і ще раз збийте.
  • Посипте сіллю і знову збийте.
  • Залиште суміш на 20 хвилин.
  • Розжаримо масло на сковороді.
  • Влийте суміш, накрийте кришкою і доведіть до готовності на середньому вогні.
  • Подавайте блюдо, прикрашене посіченою зеленню.
  • Як приготувати яєчню дитині?

    Підготуйте:

    • Яйце — 1 шт;
    • Помідор — 1 гурток;
    • Огірок — 1 гурток;
    • Сіль — щіпка;
    • Масло вершкове — шматочок.

    Хід процесу:

  • Обробіть водою овочі і яйце.
  • Змастіть сковороду маслом.
  • Розколіть акуратно яйце, не пошкодивши цілісність жовтка.
  • Накрийте кришкою і смажте до готовності.
  • Відріжте гурток огірка і помідора, покладіть над жовтком помідор, а під — огірок.
  • Готовий світлофор можна вживати.
  • Для приготування страв дитині важливий творчий підхід. Діти люблять все яскраве й веселе. Для цього можна використовувати уяву, а також формочки.