Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?
Як приготувати картоплю з замороженими грибами?
Підготуйте:
Картопля — 0,4 кг;
Заморожені гриби — 250 г;
Цибуля — 1 шт;
Трави італійські — за необхідності;
Сіль — щіпка;
Масло — 25 мл
Дії:
Заздалегідь покладіть гриби в тару для розморожування.
Обробіть овочі і поріжте кільцями.
Закиньте в тару для готування масло, картоплю, цибульні кільця і розморожені гриби.
Зверху закиньте солі і посипте травами.
Перенесіть в духовку і запікайте протягом 40 хвилин.
Як приготувати свинину з грибами і картоплею?
Потрібно:
Свинина — 0,5 кг;
Картопля — 0,3 кг;
Гриби — 0,3 кг;
Сіль — за смаком;
Масло — 20 мл;
Перець — за смаком;
Трави італійські — за смаком.
Спосіб дії:
Обробіть і порубаєте складові маленькими кубиками.
Окремо обсмажте м’ясо — 30 хвилин, картопля протягом 20 хвилин і гриби — 25 хвилин.
З’єднайте всі складові, закиньте спеції і парьте 15 хвилин.