Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати картоплю з замороженими грибами?

Підготуйте:

  • Картопля — 0,4 кг;
  • Заморожені гриби — 250 г;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Трави італійські — за необхідності;
  • Сіль — щіпка;
  • Масло — 25 мл

Дії:

  • Заздалегідь покладіть гриби в тару для розморожування.
  • Обробіть овочі і поріжте кільцями.
  • Закиньте в тару для готування масло, картоплю, цибульні кільця і розморожені гриби.
  • Зверху закиньте солі і посипте травами.
  • Перенесіть в духовку і запікайте протягом 40 хвилин.
  • Як приготувати свинину з грибами і картоплею?

    Потрібно:

    • Свинина — 0,5 кг;
    • Картопля — 0,3 кг;
    • Гриби — 0,3 кг;
    • Сіль — за смаком;
    • Масло — 20 мл;
    • Перець — за смаком;
    • Трави італійські — за смаком.

    Спосіб дії:

  • Обробіть і порубаєте складові маленькими кубиками.
  • Окремо обсмажте м’ясо — 30 хвилин, картопля протягом 20 хвилин і гриби — 25 хвилин.
  • З’єднайте всі складові, закиньте спеції і парьте 15 хвилин.