Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?
Як приготувати сушені гриби з картоплею?
Підготуйте:
Картопля великий — 3 шт;
Сушені гриби — 100 г;
Цибулина — 1 шт;
Вершки 20% — 50 мл;
Сіль — щіпка;
Трави прованські — за смаком.
Процес:
Попередньо сушені гриби вимочити в молоці протягом 10 годин.
Обробіть інші компоненти і порубаєте їх невеликими частинами.
Закиньте все в тару для готування разом з вымоченными заздалегідь грибами і обсмажте протягом 25 хвилин.
Закиньте солі, залийте вершками і тушкуйте під кришкою ще 15 хвилин.
Посипте травами і залиште в закритому стані на вимкненій конфорці на 10 хвилин, щоб страва ввібрало запахи.
Як приготувати картоплю з маринованими грибами?
Складові:
Хід процесу:
Обробіть і підготуйте складові.
Обсмажте картоплю з цибулею на олії протягом 30 хвилин.
Гриби відокремте від рідини.
З’єднайте гриби і картоплю, і пропарте протягом 10 хвилин.