Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати сушені гриби з картоплею?

Підготуйте:

  • Картопля великий — 3 шт;
  • Сушені гриби — 100 г;
  • Цибулина — 1 шт;
  • Вершки 20% — 50 мл;
  • Сіль — щіпка;
  • Трави прованські — за смаком.

Процес:

  • Попередньо сушені гриби вимочити в молоці протягом 10 годин.
  • Обробіть інші компоненти і порубаєте їх невеликими частинами.
  • Закиньте все в тару для готування разом з вымоченными заздалегідь грибами і обсмажте протягом 25 хвилин.
  • Закиньте солі, залийте вершками і тушкуйте під кришкою ще 15 хвилин.
  • Посипте травами і залиште в закритому стані на вимкненій конфорці на 10 хвилин, щоб страва ввібрало запахи.
  • Як приготувати картоплю з маринованими грибами?

    Складові:

    Хід процесу:

  • Обробіть і підготуйте складові.
  • Обсмажте картоплю з цибулею на олії протягом 30 хвилин.
  • Гриби відокремте від рідини.
  • З’єднайте гриби і картоплю, і пропарте протягом 10 хвилин.
  • У готове блюдо посипати посіченою зеленню.