Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати картоплю з грибами в казані?

Підготуйте:

  • Картопля — 5 шт;
  • Гриби — 250 г;
  • Цибулина — 1 шт;
  • Трави прованські — за смаком;
  • Сіль — за смаком;
  • Олія — 15 мл

Хід дій:

  • Обробіть і порубаєте компоненти на невеликі часточки.
  • Закиньте все в казан і готуйте протягом 25 хвилин.
  • Закиньте солі і трав, залиште на повільному вогні ще 15 хвилин.
  • Як приготувати тушковану картоплю з грибами в каструлі?

    Потрібно:

    Хід дій:

  • Обробіть і порубаєте складові частини страви.
  • Попередньо трохи обсмажте гриби на вершковому маслі до рум’яного кольору.
  • Закиньте картоплю і гриби з цибулею в тару з маслом, водою або м’ясним бульйоном, щоб рідина покривала компоненти страви на 0,5 см.
  • Перемістіть на середній вогонь на 30 хвилин.
  • Після закиньте солі і посіченою зелені, залиште на маленькому вогні під кришкою ще на 15 хвилин.
  • Вимкніть вогонь, залиште ще на 10 хвилин у закритому стані і подавайте до столу.