Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?
Як приготувати картоплю з грибами в казані?
Підготуйте:
Картопля — 5 шт;
Гриби — 250 г;
Цибулина — 1 шт;
Трави прованські — за смаком;
Сіль — за смаком;
Олія — 15 мл
Хід дій:
Обробіть і порубаєте компоненти на невеликі часточки.
Закиньте все в казан і готуйте протягом 25 хвилин.
Закиньте солі і трав, залиште на повільному вогні ще 15 хвилин.
Як приготувати тушковану картоплю з грибами в каструлі?
Потрібно:
Хід дій:
Обробіть і порубаєте складові частини страви.
Попередньо трохи обсмажте гриби на вершковому маслі до рум’яного кольору.
Закиньте картоплю і гриби з цибулею в тару з маслом, водою або м’ясним бульйоном, щоб рідина покривала компоненти страви на 0,5 см.
Перемістіть на середній вогонь на 30 хвилин.
Після закиньте солі і посіченою зелені, залиште на маленькому вогні під кришкою ще на 15 хвилин.
Вимкніть вогонь, залиште ще на 10 хвилин у закритому стані і подавайте до столу.