Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати смажену картоплю зі свіжими печерицями та вешенками?

Потрібно:

Хід дій:

  • Обробіть елементи страви: картопля очистіть, гриби наріжте пластинами.
  • Наріжте кільцями картоплю і цибулю, закиньте в казан на 30 хвилин.
  • Окремо обсмажте на рослинному маслі (додавши трохи вершкового) гриби до рум’яності.
  • З’єднайте гриби з картоплею в казані, дайте їм просочитися ароматами один одного протягом 10-15 хвилин.
  • Після приготування посипте зеленню.
  • Як приготувати картоплю з грибами на сковорідці: класичний рецепт з фото

    Потрібно:

    Дії:

  • Підготуйте всі елементи, умийтесь, поріжте соломкою картоплю.
  • Підсмажте картоплю з цибулею протягом 25 хвилин.
  • Окремо обробіть природні організми протягом 25 хвилин.
  • З’єднайте всі елементи і додайте сметани і солі, прикрийте тару і протримаєте протягом 10 хвилин на повільному вогні.
  • Перед подачею посипте кропом.