Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати картоплю з грибами в сметані?

Необхідне:

  • Картопля — 300 гр;
  • Гриби — 300 г;
  • Сметана — 50 г;
  • Сіль — за смаком;
  • Перець — за смаком;
  • Трави прованські — за смаком.

Дії:

  • Обробіть необхідні компоненти і поріжте їх на маленькі часточки.
  • Окремо приготуйте картоплю на сковороді протягом 30 хвилин.
  • Паралельно обсмажте гриби протягом 25 хвилин.
  • З’єднайте складові, закиньте до них сметану, сіль, перець і трави.
  • Тушкуйте протягом 15 хвилин під закритою кришкою.
  • Як приготувати картоплю з грибами і сиром: фото-рецепт

    Потрібно:

    • Картопля молода — 1 кг;
    • Печериці — 250 г;
    • Сир сирний — 0,5 кг;
    • Цибуля — 1 шт;
    • Сметана — 50 г;
    • Сіль, перець — за смаком;
    • Зелень прованська — за смаком.

    Хід дій:

  • Картоплю відваріть в мундирі і розділіть навпіл, вийміть серединну м’якоть, роблячи невелике поглиблення в кожній частині.
  • Підготуйте, умийтесь і поріжте гриби і цибулю. Потім обсмажте їх протягом 10 хвилин.
  • Вийняту м’якоть картоплі натріть на терочном обладнанні.
  • З’єднайте напівготові гриби з цибулею і м’якоттю, вийнятої з картоплі, закиньте сметани, сиру і спецій з зеленню.
  • Укомплектуйте половинки картоплі на деко і нафаршируйте приготовленої начинкою.
  • Поставте в духовку на 25 хвилин при температурі 220°С.