Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?
Як приготувати картоплю з грибами в сметані?
Необхідне:
Картопля — 300 гр;
Гриби — 300 г;
Сметана — 50 г;
Сіль — за смаком;
Перець — за смаком;
Трави прованські — за смаком.
Дії:
Обробіть необхідні компоненти і поріжте їх на маленькі часточки.
Окремо приготуйте картоплю на сковороді протягом 30 хвилин.
Паралельно обсмажте гриби протягом 25 хвилин.
З’єднайте складові, закиньте до них сметану, сіль, перець і трави.
Тушкуйте протягом 15 хвилин під закритою кришкою.
Як приготувати картоплю з грибами і сиром: фото-рецепт
Потрібно:
Картопля молода — 1 кг;
Печериці — 250 г;
Сир сирний — 0,5 кг;
Цибуля — 1 шт;
Сметана — 50 г;
Сіль, перець — за смаком;
Зелень прованська — за смаком.
Хід дій:
Картоплю відваріть в мундирі і розділіть навпіл, вийміть серединну м’якоть, роблячи невелике поглиблення в кожній частині.
Підготуйте, умийтесь і поріжте гриби і цибулю. Потім обсмажте їх протягом 10 хвилин.
Вийняту м’якоть картоплі натріть на терочном обладнанні.
З’єднайте напівготові гриби з цибулею і м’якоттю, вийнятої з картоплі, закиньте сметани, сиру і спецій з зеленню.
Укомплектуйте половинки картоплі на деко і нафаршируйте приготовленої начинкою.
Поставте в духовку на 25 хвилин при температурі 220°С.