Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?
Як приготувати картоплю по-французьки з грибами?
Потрібно:
Картопля 1 кг;
Свинина — 300 г;
Гриби — 500 г;
Цибуля — 2 шт;
Помідори великі 3 шт;
Сметана — 500 г;
Сир голландський — 200 г;
Сіль, перець — за смаком;
Трави прованські — за смаком.
Хід процесу:
Обробіть складові і поріжте кільцями, гриби — пластинами.
На деко перемістіть шар картоплі, потім — м’яса, потім грибів, цибулі, помідорів і спецій.
Залийте все сметаною і потріть зверху сиром.
Перемістіть тару в духовку на 40 хвилин при 180°С.
Як приготувати молоду картоплю з грибами?
Знадобиться:
Процес:
Обробіть продукти і порубаєте на дрібні частки.
Закиньте окремо картоплю на обжарку в протягом 20 хвилин.
Паралельно обсмажте гриби з цибулею ріпчастою протягом 20 хвилин.
З’єднайте складові і готуйте під кришкою ще 10 хвилин.
Закиньте сіль, порубаний лук і трави, тушкуйте ще 10 хвилин.