Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати картоплю по-французьки з грибами?

Потрібно:

  • Картопля 1 кг;
  • Свинина — 300 г;
  • Гриби — 500 г;
  • Цибуля — 2 шт;
  • Помідори великі 3 шт;
  • Сметана — 500 г;
  • Сир голландський — 200 г;
  • Сіль, перець — за смаком;
  • Трави прованські — за смаком.

Хід процесу:

  • Обробіть складові і поріжте кільцями, гриби — пластинами.
  • На деко перемістіть шар картоплі, потім — м’яса, потім грибів, цибулі, помідорів і спецій.
  • Залийте все сметаною і потріть зверху сиром.
  • Перемістіть тару в духовку на 40 хвилин при 180°С.
  • Як приготувати молоду картоплю з грибами?

    Знадобиться:

    Процес:

  • Обробіть продукти і порубаєте на дрібні частки.
  • Закиньте окремо картоплю на обжарку в протягом 20 хвилин.
  • Паралельно обсмажте гриби з цибулею ріпчастою протягом 20 хвилин.
  • З’єднайте складові і готуйте під кришкою ще 10 хвилин.
  • Закиньте сіль, порубаний лук і трави, тушкуйте ще 10 хвилин.