Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Як приготувати картоплю з грибами в фользі в духовці: відео-рецепт

Виготовити страву можна не тільки в тарі на вогні, але і в духовій шафі. Таке блюдо буде ще більш корисним і ароматним.

Як приготувати гриби з картоплею в мультиварці?

Підготуйте:

  • Печериці — 10 шт;
  • Картопля — 5 шт;
  • Вершки 20% — 50 мл;
  • Сир голландський — 70 г;
  • Сіль — щіпка;
  • Трави італійські — за смаком.

Хід процесу:

  • Обробіть всі компоненти і поріжте кільцями, гриби — пластинами.
  • Закиньте все в каструлю, залийте вершками і потріть сир.
  • Зверху посипте травами, клікніть по режиму «Гасити» протягом 20-30 хвилин.
  • Як приготувати картоплю з грибами в горщиках?

    Потрібно:

    • Картопля — 2 шт;
    • Гриби — 100 г;
    • Цибулина — 1 шт;
    • Сметана — 50 г;
    • Сир твердий — 50 р.

    Дії:

  • Обробіть і порубаєте компоненти. Щоб страва приготувався швидше, рекомендуємо попередньо обсмажити окремо гриби і картоплю до рум’яності.
  • Расформируйте по горщикам картопля, гриби, подрібнений кільцями цибулю.
  • Залийте всередину сметаною і потріть сир.
  • Перемістіть в духовку на 30 хвилин.