Салат з морепродуктів без майонезу
Підготуйте:
- Рукколу – 1 упаковка
- Заморожений морський коктейль
- Помідори черрі
- Солодкий болгарський перець
- Перепелині яйця – 5 шт.
- Оливкова масло – 100 гр.
- Лимон – 12 шт.
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Каструлю з підсоленою водою, доводимо до кипіння, кладемо туди заморожені морепродукти, відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода.
Листя салату (рукколи) промиваємо і викладаємо в глибоку салатницю. Додаємо туди ж остиглі морепродукти.
Перець ріжемо крупною соломкою і також відправляємо в салат.
Черрі миємо й розрізаємо на половинки, викладаємо до решти інгредієнтів. Солимо і перчимо за смаком.
Сік лимона змішати з оливковою олією і рясно поливаємо цією сумішшю наш салат. Варені перепелині яйця очищаємо від шкаралупи, розрізаємо на половинки і прикрашаємо ними готову страву. Приємного апетиту!