Меню правильного харчування для схуднення на кожен день (з рецептами)

Салат з морепродуктів без майонезу

Підготуйте:

  • Рукколу – 1 упаковка
  • Заморожений морський коктейль
  • Помідори черрі
  • Солодкий болгарський перець
  • Перепелині яйця – 5 шт.
  • Оливкова масло – 100 гр.
  • Лимон – 12 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Каструлю з підсоленою водою, доводимо до кипіння, кладемо туди заморожені морепродукти, відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода.

Листя салату (рукколи) промиваємо і викладаємо в глибоку салатницю. Додаємо туди ж остиглі морепродукти.

Перець ріжемо крупною соломкою і також відправляємо в салат.

Черрі миємо й розрізаємо на половинки, викладаємо до решти інгредієнтів. Солимо і перчимо за смаком.

Сік лимона змішати з оливковою олією і рясно поливаємо цією сумішшю наш салат. Варені перепелині яйця очищаємо від шкаралупи, розрізаємо на половинки і прикрашаємо ними готову страву. Приємного апетиту!