Меню правильного харчування для схуднення на кожен день (з рецептами)

Запечена фарширована гарбуз у духовці цілком

Підготуйте:

  • Гарбуз – 1 шт.
  • Яблука – 4 шт.
  • Айва – 1 шт.
  • Вівсянка – 3 столові ложки
  • Вода – 4 ложки

Спосіб приготування по етапах:

У гарбуза зрізаємо край і звільняємо від насіння.

Гарбуз покласти на деко, застелене фольгою. Яблука нарізаємо на кубики і кладемо їх у неї.

Поверх яблук насипаємо столову ложку вівсянки, потім повторюємо верстви до тих пір, поки гарбуз не стане повною.

Наливаємо 3-4 столові ложки води, щоб блюдо вийшло соковитим.

Зрізаємо шматочок айви і кладемо її зверху гарбуза.

Робимо «кришечку» для гарбуза і накриваємо нею наше блюдо. Відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів до готовності. Приємного апетиту!

Рецепти салатів для стрункої фігури

Легкий і смачний салат на обід або вечерю

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Помідор – 200 гр.
  • Перець болгарський – 200 гр.
  • Хліб тостовий – 8 шматочків
  • Солодка паприка – 3 чайні ложки
  • Сушений часник – 2 чайні ложки
  • Сербська бринза або фета – 200 гр.
  • Сушена зелена аджика – 4 столові ложки
  • Жовтки варені – 6 шт.
  • Гірчиця – 2 чайні ложки
  • Кетчуп – 60-100 гр.
  • Оливкова олія або будь-яке інше
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

З допомогою віночка змішуємо в чистій мисці часник сушений, солодку паприку і сіль.

Тостерний хліб очищаємо від кірок і нарізаємо кубиком, після чого змішуємо його з приготованими спеціями. Вливаємо кілька ложок оливкової олії і ще раз все добре перемішуємо.

Майбутні грінки викладаємо у форму для запікання і підсушуємо в духовці 10 хвилин при 160 градусах.

Від листя пекінської капусти вирізаємо білу частину, а решту тонко шаткуємо.

Солодкий перець нарізаємо соломкою і викладаємо до пекінської капусти.

Помідори миємо, розрізаємо на 4 частини, звільняємо від насіння і нарізаємо смужками.

Смажену курячу грудку так само нарізаємо соломкою і додаємо до овочів.

Бринзу або сир фета нарізаємо кубиком і обвалюємо в сухий зеленої аджике.

Жовтки розтираємо і змішуємо з сіллю і гірчицею. Додаємо потроху рослинної олії і ретельно перемішуємо до тих пір, поки маса не стане густим соусом. Потім покладемо кілька ложок кетчупу і ретельно все змішаємо.

Перед подачею на стіл салат розкладаємо по тарілках, поливаємо соусом і прикрашаємо грінками і шматочками бринзи в аджике. Приємного апетиту!