Запечена фарширована гарбуз у духовці цілком
Підготуйте:
- Гарбуз – 1 шт.
- Яблука – 4 шт.
- Айва – 1 шт.
- Вівсянка – 3 столові ложки
- Вода – 4 ложки
Спосіб приготування по етапах:
У гарбуза зрізаємо край і звільняємо від насіння.
Гарбуз покласти на деко, застелене фольгою. Яблука нарізаємо на кубики і кладемо їх у неї.
Поверх яблук насипаємо столову ложку вівсянки, потім повторюємо верстви до тих пір, поки гарбуз не стане повною.
Наливаємо 3-4 столові ложки води, щоб блюдо вийшло соковитим.
Зрізаємо шматочок айви і кладемо її зверху гарбуза.
Робимо «кришечку» для гарбуза і накриваємо нею наше блюдо. Відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів до готовності. Приємного апетиту!
Рецепти салатів для стрункої фігури
Легкий і смачний салат на обід або вечерю
Інгредієнти:
- Куряче філе – 200 гр.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Помідор – 200 гр.
- Перець болгарський – 200 гр.
- Хліб тостовий – 8 шматочків
- Солодка паприка – 3 чайні ложки
- Сушений часник – 2 чайні ложки
- Сербська бринза або фета – 200 гр.
- Сушена зелена аджика – 4 столові ложки
- Жовтки варені – 6 шт.
- Гірчиця – 2 чайні ложки
- Кетчуп – 60-100 гр.
- Оливкова олія або будь-яке інше
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
З допомогою віночка змішуємо в чистій мисці часник сушений, солодку паприку і сіль.
Тостерний хліб очищаємо від кірок і нарізаємо кубиком, після чого змішуємо його з приготованими спеціями. Вливаємо кілька ложок оливкової олії і ще раз все добре перемішуємо.
Майбутні грінки викладаємо у форму для запікання і підсушуємо в духовці 10 хвилин при 160 градусах.
Від листя пекінської капусти вирізаємо білу частину, а решту тонко шаткуємо.
Солодкий перець нарізаємо соломкою і викладаємо до пекінської капусти.
Помідори миємо, розрізаємо на 4 частини, звільняємо від насіння і нарізаємо смужками.
Смажену курячу грудку так само нарізаємо соломкою і додаємо до овочів.
Бринзу або сир фета нарізаємо кубиком і обвалюємо в сухий зеленої аджике.
Жовтки розтираємо і змішуємо з сіллю і гірчицею. Додаємо потроху рослинної олії і ретельно перемішуємо до тих пір, поки маса не стане густим соусом. Потім покладемо кілька ложок кетчупу і ретельно все змішаємо.
Перед подачею на стіл салат розкладаємо по тарілках, поливаємо соусом і прикрашаємо грінками і шматочками бринзи в аджике. Приємного апетиту!