Рецепти других страв для схуднення
Фаршировані запечені кабачки з сиром і овочами
Беремо:
- Кабачки – 2 шт.
- Сир – 50 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Гриби – 3 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Половинка солодкого перцю
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень
- Рослинна олія
Спосіб приготування по етапах:
Нарізаємо кубиками цибулю.
Нарізаємо гриби.
Натираємо на тертці моркву.
Подрібнюємо часник.
Гриби, цибулю і моркву викладаємо на сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі.
Додаємо сіль, перець і часник, після чого знімаємо сковороду з вогню.
Перець і помідори нарізаємо.
Тремо сир на крупній тертці.
Обсмажені овочі змішуємо з томатами, перцем і зеленню. Посипаємо сіллю і гарненько перемішуємо.
Кабачки ріжемо навпіл і вирізаємо у них серцевину. Викладаємо на деко.
Наповнюємо кабачки овочевою начинкою, а зверху посипаємо сиром і відправляємо в духовку до готовності (30-40 хвилин).