Меню правильного харчування для схуднення на кожен день (з рецептами)

Зелений крем-суп з рису і цвітної капусти

Візьміть:

  • Брокколі – 3-4 великих суцвіття
  • Рис – 100 гр.
  • Цибулина – 1/2 частина
  • Морква – 1/2 частина
  • Борошно – 1,5 столові ложки
  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Молоко або вершки – 100-150 мл
  • Шматочок вершкового масла для смаження
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Рис заздалегідь варимо до готовності. Цибулю і моркву шаткуємо, обсмажуємо їх в каструлі на вершковому маслі. Додаємо борошно і перемішуємо з засмажкою.

Вливаємо курячий бульйон в каструлю, кладемо брокколі і варимо до тих пір, поки суцвіття не стануть м’якими. Додаємо рис. Солимо і перчимо за смаком.

За допомогою блендера перетворюємо суп у пюре і додаємо вершки. До готового блюда подаємо сухарики і прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!