Рецепти перших страв для схуднення
Зелені щи з замороженого шпинату
Підготуйте на 5-літрову каструлю:
- 1 грудинка
- 4-5 картоплин
- 3-4 варених яйця
- 2 сирих яйця
- 1 цибулина
- 2 столові ложки соку лимона
- 1 пучок зеленого цибулі
- 1 пучок петрушки і кропу
- заморожений шпинат
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування по етапах:
З грудинки варимо бульйон, періодично знімаючи пінку. Потім картоплю і яйця ріжемо кубиками.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Ріжемо зелень: цибулю, петрушку, кріп і шпинат.
На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю і додаємо його в каструлю з бульйоном. Туди ж закладаємо картоплю.
Готуємо заправку для щів: сирі яйця збиваємо і вливаємо до них лимонний сік.
Коли картопля майже звариться, додаємо в каструлю шпинат і варені яйця. Через 5 хвилин вливаємо туди заправку з лимонним соком.
Додаємо в борщ залишилася зелень і залишаємо нудитися під закритою кришкою ще 5-7 хвилин. Приємного апетиту!