Меню правильного харчування для схуднення на кожен день (з рецептами)

Рецепти перших страв для схуднення

Зелені щи з замороженого шпинату

Підготуйте на 5-літрову каструлю:

  • 1 грудинка
  • 4-5 картоплин
  • 3-4 варених яйця
  • 2 сирих яйця
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки соку лимона
  • 1 пучок зеленого цибулі
  • 1 пучок петрушки і кропу
  • заморожений шпинат
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування по етапах:

З грудинки варимо бульйон, періодично знімаючи пінку. Потім картоплю і яйця ріжемо кубиками.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Ріжемо зелень: цибулю, петрушку, кріп і шпинат.

На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю і додаємо його в каструлю з бульйоном. Туди ж закладаємо картоплю.

Готуємо заправку для щів: сирі яйця збиваємо і вливаємо до них лимонний сік.

Коли картопля майже звариться, додаємо в каструлю шпинат і варені яйця. Через 5 хвилин вливаємо туди заправку з лимонним соком.

Додаємо в борщ залишилася зелень і залишаємо нудитися під закритою кришкою ще 5-7 хвилин. Приємного апетиту!