Рецепти супів в мультиварці з фото
Що може бути краще гарячого супу в обід? А якщо ще до його приготування не потрібно докладати особливих зусиль, то насолодитися таким блюдом в два рази приємніше.
Курячий суп з вершками
Для приготування курячого супу в мультиварці знадобиться:
- 250-300 г філе птиці.
- Цвітна капуста свіжа або заморожена – 200-250 р.
- Два томату.
- Один цибуля.
- Один зубчик часнику.
- 1 ст вершків, бажано 20% жирності.
- 50 г вершкового масла.
Філе і цибулю порізати кубиками. Обсмажити на вершковому маслі 5-7 хвилин в режимі «Гасіння», кришку не закривати.
З помідорів зняти шкірку, порізати часточками і відправити разом із суцвіттями цвітної капусти до м’яса.
Додати 2-3 ст води і варити з півгодини в режимі «Суп».
Після цього в чашу влити вершки і ще води. Від кількості влите води буде залежати густота супу.
Варити ще 20 хвилин в тому ж режимі, подавати з сірим хлібом.