Гороховий суп
Інгредієнти:
- 1 ст гороху.
- 4-6 картоплин.
- Один цибуля.
- Одна морквина.
- Копченості – 150-200 р. Для супу підійдуть копчені ребра, курячі спинки, бекон.
- 3-4 ст л рослинного масла.
- Зелень.
Якщо ви хочете приготувати гороховий суп, то потрібно заздалегідь замочити горох, наприклад, зробити це напередодні на ніч.
Готуємо овочі: цибулю – кубиками, картопля – шматочками, моркву – на тертці. Цибулю і моркву обсмажити на соняшниковій олії за допомогою програми «Гасіння».
Після – кладемо картоплю, замочений горох і копченості.
Все залити водою (близько 2 літрів) і варити на програмі «Суп» 2 години.
В кінці додати зелень і спеції. Гороховий суп готовий до вживання.
М’ясо в мультиварці: смачні рецепти
М’ясо + мультиварка = кулінарний шедевр, і це не жарт. У цьому диво-горщику м’ясо виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Головне – зі спеціями не переборщити.