Кращі рецепти для мультиварки з фото: супи, мясо, курка, плов. Пироги і запіканки в мультиварці

Курка на цибулевої подушці

«Мінімум зусиль – максимум задоволення», для втілення в життя цих слів знадобиться:

  • Половинка тушки курки.
  • Дві головки цибулі.
  • Спеції для курки, сіль.
  • Кілька зубчиків часнику для пікантності.
  • Рослинне масло.

Половину тушки замаринувати у спеціях на 1 годину.

У чашу налити рослинного масла і розігріти її. Туди відправити тушку. Запікати 25 хв з кожної сторони. Для цього використовувати режим «Гасіння» або «Випічка».

Далі, дістати курочку з чаші. У сік, що залишився відправити нарізану соломкою цибулю, а курку покласти зверху, щоб просочилася ароматами.

Протомитися всі разом 8-10 хв і можна пригощати.

Куряча грудка в молоці під шинку

Для такої страви знадобиться:

  • Курячі філе 2-3 шт (в залежності від розміру).
  • Молоко 0,5 літра.
  • Приправи. В рецепті використані «Карі» і овочева приправа з вмістом солі. Вибір приправ – справа смаку.

Чисті, сухі шматочки філе обваляти в спеціях і залишити на півгодини.

Поки маринується філе, в чашу мультиварки залити молоко і дати йому закипіти. Для цього використовувати програму «Варка на пару». У кипляче молоко відправити філе. Вони повинні повністю в нього зануритися.

Натиснути кнопку «Підігрів» і забути про м’ясо на 1-2 години, в залежності від розміру шматочків.
Охолоджене філе нарізати кружечками і пригощати гостей.