Курка на цибулевої подушці
«Мінімум зусиль – максимум задоволення», для втілення в життя цих слів знадобиться:
- Половинка тушки курки.
- Дві головки цибулі.
- Спеції для курки, сіль.
- Кілька зубчиків часнику для пікантності.
- Рослинне масло.
Половину тушки замаринувати у спеціях на 1 годину.
У чашу налити рослинного масла і розігріти її. Туди відправити тушку. Запікати 25 хв з кожної сторони. Для цього використовувати режим «Гасіння» або «Випічка».
Далі, дістати курочку з чаші. У сік, що залишився відправити нарізану соломкою цибулю, а курку покласти зверху, щоб просочилася ароматами.
Протомитися всі разом 8-10 хв і можна пригощати.
Куряча грудка в молоці під шинку
Для такої страви знадобиться:
- Курячі філе 2-3 шт (в залежності від розміру).
- Молоко 0,5 літра.
- Приправи. В рецепті використані «Карі» і овочева приправа з вмістом солі. Вибір приправ – справа смаку.
Чисті, сухі шматочки філе обваляти в спеціях і залишити на півгодини.
Поки маринується філе, в чашу мультиварки залити молоко і дати йому закипіти. Для цього використовувати програму «Варка на пару». У кипляче молоко відправити філе. Вони повинні повністю в нього зануритися.
Натиснути кнопку «Підігрів» і забути про м’ясо на 1-2 години, в залежності від розміру шматочків.
Охолоджене філе нарізати кружечками і пригощати гостей.