Кращі рецепти для мультиварки з фото: супи, мясо, курка, плов. Пироги і запіканки в мультиварці

Яловичина на пару

Швидко, смачно, диетично – ці всі якості зібрані у цьому блюді. Воно ідеально підійде в якості доповнення до гарніру чи зможе виступити повноцінним самостійним блюдом.

Взяти 600-800 г чистого м’яса яловичини. Шматочки повинні бути відповідного розміру, щоб увійшли в ємність для парової обробки.
Посолити, поперчити і залишити відпочивати на півгодини.

Ємність для варіння на пару бажано застелити фольгою – так всі соки залишаться в м’ясі і мультиварка буде чистою. Викласти м’ясо. Можна додати улюблену зелень для аромату.

Налити В чашу 300-400 г води (це для чаші 2,5 л), поставити ємність з м’ясом і варити в режимі «Парова обробка» 2 години.

Таке м’ясо смачно їсти і холодним, і гарячим.


Як приготувати курку в мультиварці?

В мультиварці з курки можна зробити шедевр – вишукане блюдо, яке підкорить всіх домочадців і гостей. Курку в диво-горщику можна гасити, варити, запікати і т. д. Вона може бути цілою, шматочками з гарніром або соусом. Одним словом – смакота!