Кращі рецепти для мультиварки з фото: супи, мясо, курка, плов. Пироги і запіканки в мультиварці

Свиняча рулька рулетом

Чомусь усі звикли, якщо свиняча рулька, то обов’язково тільки холодець. У цьому рецепті ми розповімо, як зі звичайної рульки зробити святкове блюдо.

Головна хитрість цієї страви – акуратно дістати кісточку з рульки. Для цього з одного боку, потрібно зробити глибокий надріз по всій довжині продукту. Акуратно вирізати кістку, вона повинна бути чистою від м’яса.
М’ясо наколоти виделкою з внутрішньої сторони, щоб воно краще просочилося спеціями. Посолити, поперчити, нашпигувати часником.
Скрутити рульку в рулет і обв’язати нитками, щоб у процесі готування рулька зафіксувалася.
Викласти її в чашу мультиварки, залити водою, щоб вона повністю покрила. Воду посолити, додати 1-3 лаврових листа, перець горошком. Варити рулет необхідно +/- 2 години в режимі «Гасіння». Перевіряти готовність виделкою: вона повинна легко входити в рулет.

Готову страву охолодити і можна подавати. Якщо захочете надати рулету золотисту скоринку, то після варіння надішліть на 10-15 хв в духовку під гриль.