Як зробити підливу до гречці: рецепти смачних і найпростіших підлив без мяса і з мясом з покроковими фото

Смачний рецепт найпростіший підливи до гречки

Смачну підливу можна зробити досить швидко і легко. Для неї підготуйте такі інгредієнти:

  • 300-400 г м’ясного фаршу, який у вас є.
  • 1 ст л сметани.
  • 1 ст л борошна.
  • Спеції.

Готується підлива наступним чином:

  • Фарш тушкувати до готовності на сковороді. Посолити.
  • У склянці холодної води розмішати борошно і сметану до однорідності, щоб не було борошняних грудочок.
  • Отриману юшку влити у фарш, перемішати, додати спеції. Гасити 5-8 хв і можна поливати такий підливою готову гречану кашу.