Як зробити підливу до гречці: рецепти смачних і найпростіших підлив без мяса і з мясом з покроковими фото

Рецепт підливи з м’ясом до гречки з покроковими фото


Для багатьох самий смачний варіант до гречки — це м’ясо. Тому ми не могли обійти стороною рецепт смачної підливи з м’ясом. Пропонуємо покроковий рецепт її приготування.
Готуємо такі продукти:

  • 0,5 кг яловичого м’яса, можна використовувати будь-яке інше.
  • Дві морквини.
  • Дві цибулини.
  • Два помідори.
  • 100 г вершкового масла.
  • Головка часнику.
  • Свіжа зелень (у нас кінза кріп).

Покрокове приготування смачної підливи з м’ясом до гречки:

  • Підготовчий етап. Яловичину відварити до готовності і подрібнити, як вам подобається. Цибулю, моркву і часник почистити. Одну цибулину порізати кубиками, другу – півкільцями. Моркву потерти. Томати очистити від шкірки і перебити в блендері. Часник порізати на тонкі слайсы. Зелень подрібнити.
  • На сковороду викласти вершкове масло. На ньому посмажити цибулю, нарізану кубиком. Додати моркву.
  • Коли морква стане м’якою, викласти в сковороду брусочки м’яса і півкільця цибулі. Влити томатну суміш.
  • Коли все закипить, додати спеції, часник і зелень. Перемішати і подавати з гречкою.