Підлива до гречки з грибами: оригінальний рецепт
Грибочки відмінно поєднуються з гречаною кашею. Вони по своїх живильних властивостях нічим не поступаються м’ясу, хоча вважаються дієтичними. Пропонуємо оригінальний рецепт грибної підливи, який напевно припаде до смаку усій родині і стане гідним стравою на пісному столі. Для приготування знадобиться:
- 0,5 кг грибів. Гриби можна брати будь-які. Для красивого вигляду підливи вибирайте невеликі грибочки.
- Один ріпчасту цибулю.
- Один стебло цибулі-порей.
- Два зубчики часнику.
- 2 ст л житнього борошна.
- 2 ст л кетчупу.
- Спеції.
- Оливкова олія для смаження.
Готується оригінальна підлива так:
якщо у вас печериці — їх попередньо відварити;
якщо заморожені, то розморозити і промити;
якщо мариновані, відкинути на сито, щоб вся рідина стекла.