Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді

Як сушити сухарі в електричній духовці?

Приготування сухарів в електричному духовій шафі займає стільки ж часу, що і в духовці на газу. Температура застосовується така ж. Відмінностей в духових шафах особливих немає, тому час і температуру витримуйте однакові. Крім усього іншого, є деякі секрети:

  • Для занадто вологого хліба під час сушіння можна прочинити дверці шафи.
  • Приправляючи скибочки хліба, не потрібно захоплюватися, так як важливо підкреслити смакові особливості, а не заглушити їх.
  • Важливий той факт, що з додаванням часнику не потрібно використовувати сухий кріп — вони не гармоніюють.
  • Для сухарів, використовуваних в супи, борщі і салати, важливо підібрати правильне поєднання спецій.
  • Масло відіграє важливу роль, так як всмоктуючись, воно наповнює виріб своїм неповторним ароматом. Тому можете не тільки з оливковою, але і з кунжутним, соняшниковою, арахісовим, часниковим, кокосовим і гірчичним.
  • Важливо знати, що приправлені в олії сухарі потрібно використовувати відразу. Довго вони не повинні зберігатися.
  • Для довгого зберігання підійде скляна посудина з кришкою, що щільно закривається.