Як сушити сухарі в електричній духовці?
Приготування сухарів в електричному духовій шафі займає стільки ж часу, що і в духовці на газу. Температура застосовується така ж. Відмінностей в духових шафах особливих немає, тому час і температуру витримуйте однакові. Крім усього іншого, є деякі секрети:
- Для занадто вологого хліба під час сушіння можна прочинити дверці шафи.
- Приправляючи скибочки хліба, не потрібно захоплюватися, так як важливо підкреслити смакові особливості, а не заглушити їх.
- Важливий той факт, що з додаванням часнику не потрібно використовувати сухий кріп — вони не гармоніюють.
- Для сухарів, використовуваних в супи, борщі і салати, важливо підібрати правильне поєднання спецій.
- Масло відіграє важливу роль, так як всмоктуючись, воно наповнює виріб своїм неповторним ароматом. Тому можете не тільки з оливковою, але і з кунжутним, соняшниковою, арахісовим, часниковим, кокосовим і гірчичним.
- Важливо знати, що приправлені в олії сухарі потрібно використовувати відразу. Довго вони не повинні зберігатися.
- Для довгого зберігання підійде скляна посудина з кришкою, що щільно закривається.