Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді

Як сушити сухарі з білого хліба з часником?

Потрібно:

  • Білий хліб;
  • Часник;
  • Масло оливи;
  • Спеції.

Хід дій:

  • Поріжте тонкими брусами скибки хліба.
  • В окрему посудину влийте масло оливи, протерте часникове пюре, спеції.
  • Все добре з’єднайте.
  • Змочіть сухарі створеної сумішшю.
  • Відправте їх на деко, маючи близько один до одного.
  • Потім перенесіть в духовку на годину при температурі 150°С.
  • Періодично заглядайте в шафу і дивіться, щоб хлібці не підгоріли. Якщо буде потрібно, то переверніть на іншу сторону.
  • Як сушити сухарі з сиром?

    Приготуйте:

    • Хліб;
    • Сир;
    • Спеції;
    • Масло оливи.

    Процес:

  • Поріжте кубиками хлібобулочний виріб.
  • Збрызните деко олією.
  • Перемістіть хлібні кубики на поверхню.
  • Бризніть на них трохи олії.
  • Посипте спеціями.
  • Розігрійте духовку до 150°С.
  • Перемістіть деко з грінками на годину в духовку.
  • Потріть на дрібній тертці сир.
  • Вийміть сухарі і посипте сиром.
  • Перемістіть сухарі з сиром у відключений духовку на 15 хвилин.