Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді
Як сушити сухарі з білого хліба з часником?
Потрібно:
Білий хліб;
Часник;
Масло оливи;
Спеції.
Хід дій:
Поріжте тонкими брусами скибки хліба.
В окрему посудину влийте масло оливи, протерте часникове пюре, спеції.
Все добре з’єднайте.
Змочіть сухарі створеної сумішшю.
Відправте їх на деко, маючи близько один до одного.
Потім перенесіть в духовку на годину при температурі 150°С.
Періодично заглядайте в шафу і дивіться, щоб хлібці не підгоріли. Якщо буде потрібно, то переверніть на іншу сторону.
Як сушити сухарі з сиром?
Приготуйте:
Хліб;
Сир;
Спеції;
Масло оливи.
Процес:
Поріжте кубиками хлібобулочний виріб.
Збрызните деко олією.
Перемістіть хлібні кубики на поверхню.
Бризніть на них трохи олії.
Посипте спеціями.
Розігрійте духовку до 150°С.
Перемістіть деко з грінками на годину в духовку.
Потріть на дрібній тертці сир.
Вийміть сухарі і посипте сиром.
Перемістіть сухарі з сиром у відключений духовку на 15 хвилин.