З якого хліба краще сушити сухарі?
З кожного сорти хліба виходять смачні і апетитні сухарі. Єдине, є один нюанс. Він полягає в тому, що кожен сорт відповідає своєму призначенню і страви.
- Наприклад, з булочок виходять солодкі, приємні на смак чайні сухарі. А з житнього хліба підійдуть в суп, бульйон або борщ. Сухарі з білого хліба відмінно впишуться в салат «Цезар».
- Крім призначення сухарів, важливу роль грає і час приготування. Від кожного сорту залежить час проведення його на деко. Так, наприклад, здобні сухарі печуться швидше, а житні довше.
- Температура приготування для кожного сорту хліба теж різна, і якщо ця умова не дотримати, то можливо фіаско. Здобні вироби — 160°С, житні — 200°С, білий — 180°С, а для десерту — 130°С.
Як сушити сухарі в духовці з білого хліба?
Потрібно:
- Білий хліб;
- Спеції — за бажанням.
Процес:
У воєнний час замість хліба використовувалися сухарі, так як вони довше не піддавалися псуванню. Солдати самі висушували скибки хлібобулочного вироби для подальшого вживання.