Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді
Як сушити сухарі з чорного, житнього хліба в духовці?
Потрібно:
Житній/чорний хліб.
Хід дій:
Разрубите булку навпіл.
Вийміть м’якуш і перетворіть в дрібні крихти.
Окраєць порубаєте на дрібні частини.
Розігрійте духовку до 160°С.
Перемістіть порубані і подрібнені частини булки на деко.
Поставте в духовку на 5 хвилин.
Далі сухарі можна використовувати для створення смачного домашнього квасу.
Як сушити сухарі в духовці з батона?
Потрібно:
Батон;
Спеції;
Масло вершкове.
Хід процесу:
Порубаєте на скибочки батон не менш, ніж на 2 сантиметри.
Покладіть на деко.
Натріть кожен скибочку невеликою кількістю олії з двох сторін.
Посипте спеціями.
Надішліть деко в духовку на 15 хвилин.
Після — вимкніть духовку і залиште сухарі остигати протягом 20 хвилин всередині.
Як сушити солодкі сухарі з здобної булки?
Потрібно:
Здобна булка;
Цукрова пудра;
Ваніль в саше;
Кориця;
Вершкове масло.
Хід дій:
Порубаєте булку на скибочки середньої ширини — 1,5-2,5 см.
Поверхня деко змастіть маслом.
Помістіть шматочки на деко.
Окремо з’єднайте в мисці ваніль, цукрову пудру і корицю.
Посипте зверху хлібці.
Попередньо нагрійте духовку до 140°С.
Перенесіть деко з хлібними скибочками всередину.
Готуйте протягом 25-30 хвилин, періодично поглядаючи за процесом.
Готові солодкі сухарики будуть золотистого відтінку.