Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді
Як сушити сухарі в мікрохвильовці?
Підготуйте:
Хліб;
Спеції;
Масло.
Процес:
Порубаєте хлібобулочний виріб соломкою.
Приправте спеціями.
Посуд, в якому будете випікати, змастіть маслом.
Трохи масла бризніть на хлібці.
Відправте в СВЧ піч в режимі «Випічка» на максимальній потужності 2 хвилини.
Після — перевірте готовність, якщо вони ще не дійшли до потрібної кондиції, то повторіть випічку на 2 хвилини.
Суша сухарі в мікрохвильовій печі, важливо пам’ятати, що в даному обладнанні їх дуже легко підсмажити, і тим самим зіпсувати. Тому не слід одразу ставити на велику кількість часу. Краще повільно, але вірно. Тоді ваші сухарі будуть танути в роті і подарують незабутнє задоволення під час трапези.
Як сушити сухарі в похід?
Збираючись у похід, потрібно пам’ятати, що сухарі повинні зберігатися довго, значить їх потрібно правильно приготувати і герметично упакувати. Вамбуде потрібно:
Хліб;
Спеції;
Масло.
Дії:
Порубаєте виріб скибочками середньої ширини.
Посипте спеціями при необхідності.
Розігрійте духовку до 180°С.
Деко змастіть маслом.
Перемістіть скибочки на деко близько один до одного.
Поставте в духову шафу майбутні сухарі на 50-60 хвилин, періодично заглядаючи в шафу.
Вироби повинні придбати золотисту скоринку, але не підгоріти.
Вимкніть шафа після закінчення заданого часу, і залиште сухарі досушиваться ще на 20-30 хвилин.
Потім остудіть і помістіть в скляну ємність з герметичною кришкою для походу.