Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді

Як сушити сухарі в мікрохвильовці?

Підготуйте:

  • Хліб;
  • Спеції;
  • Масло.

Процес:

  • Порубаєте хлібобулочний виріб соломкою.
  • Приправте спеціями.
  • Посуд, в якому будете випікати, змастіть маслом.
  • Трохи масла бризніть на хлібці.
  • Відправте в СВЧ піч в режимі «Випічка» на максимальній потужності 2 хвилини.
  • Після — перевірте готовність, якщо вони ще не дійшли до потрібної кондиції, то повторіть випічку на 2 хвилини.
  • Суша сухарі в мікрохвильовій печі, важливо пам’ятати, що в даному обладнанні їх дуже легко підсмажити, і тим самим зіпсувати. Тому не слід одразу ставити на велику кількість часу. Краще повільно, але вірно. Тоді ваші сухарі будуть танути в роті і подарують незабутнє задоволення під час трапези.

    Як сушити сухарі в похід?

    Збираючись у похід, потрібно пам’ятати, що сухарі повинні зберігатися довго, значить їх потрібно правильно приготувати і герметично упакувати. Вам буде потрібно:

    • Хліб;
    • Спеції;
    • Масло.

    Дії:

  • Порубаєте виріб скибочками середньої ширини.
  • Посипте спеціями при необхідності.
  • Розігрійте духовку до 180°С.
  • Деко змастіть маслом.
  • Перемістіть скибочки на деко близько один до одного.
  • Поставте в духову шафу майбутні сухарі на 50-60 хвилин, періодично заглядаючи в шафу.
  • Вироби повинні придбати золотисту скоринку, але не підгоріти.
  • Вимкніть шафа після закінчення заданого часу, і залиште сухарі досушиваться ще на 20-30 хвилин.
  • Потім остудіть і помістіть в скляну ємність з герметичною кришкою для походу.