Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді
Як сушити сухарі на сковороді?
Потрібно:
Хліб;
Спеції — за бажанням.
Процес:
Порубаєте хлібне виріб на маленькі кубики.
Розігрійте сковороду до високої температури на великому вогні.
Викладіть на поверхню кубики і за бажанням приправити.
Обсмажте з одного боку протягом 2-3 хвилин, потім переверніть на протилежну сторону на той же час.
Залиште остуджуватися на гарячій сковороді, але при вимкненій конфорці.
Секрети приготування смачних домашніх сухариків
Готувати сухарі просто, головне — дотримуватися техніку виконання дій. Але і звичайно ж користуватися маленькими хитрощами, які допоможуть домогтися хрусткою і повітряної текстури, ніжного смаку і спокусливого аромату.