Як правильно сушити сухарі: найкращі рецепти домашнього приготування сухарів і грінок з різних видів хліба в духовці, мікрохвильовій печі та на сковороді

Як сушити сухарі на сковороді?

Потрібно:

  • Хліб;
  • Спеції — за бажанням.

Процес:

  • Порубаєте хлібне виріб на маленькі кубики.
  • Розігрійте сковороду до високої температури на великому вогні.
  • Викладіть на поверхню кубики і за бажанням приправити.
  • Обсмажте з одного боку протягом 2-3 хвилин, потім переверніть на протилежну сторону на той же час.
  • Залиште остуджуватися на гарячій сковороді, але при вимкненій конфорці.
  • Секрети приготування смачних домашніх сухариків



    Готувати сухарі просто, головне — дотримуватися техніку виконання дій. Але і звичайно ж користуватися маленькими хитрощами, які допоможуть домогтися хрусткою і повітряної текстури, ніжного смаку і спокусливого аромату.