Рецепти самого смачного тіста для чебуреків на кефірі, окропі, пиві і горілці, а також заварного тіста і хрусткого тіста з пухирцями

Як правильно ліпити чебуреки?

Зліпити гарний рівний чебурек — це ціла наука. Тому ділимося з вами секретами, які допоможуть зробити дійсно красиве виріб. Перш ніж братися за справу, потрібно підготувати:

  • невелику тарілочку або кришечку з каструльки, головне — щоб форма була круглою,
  • качалку,
  • вилку,
  • ніж.

Тепер йдемо таким етапам ліплення:

  • Розділити тісто на однакові шматки. Розкачати такий шматочок як можна тонше.
  • Поставити тарілочку або кришечку, вирізати рівний коло тесту.
  • Начинка викладається на одну половину отриманого гуртка.
  • Скласти коло навпіл, накривши другою частиною начинку.
  • За допомогою вилки скріпити краю. Розправити фарш рівномірно всередині і можна смажити.
  • Відео-рецепти тіста для чебуреків




    Радимо ознайомитися зі статтею на нашому сайті: «Смачні і швидкі коржі на сковороді«. У ній ви знайдете безліч цікавих рецептів, схожих з чебуреками.

    А у вас є свої секретики приготування тіста і самих чебуреків? Поділіться ними з нашими читачами в коментарях. Заздалегідь спасибі і приємного всім апетиту!