Рецепти самого смачного тіста для чебуреків на кефірі, окропі, пиві і горілці, а також заварного тіста і хрусткого тіста з пухирцями

Як приготувати тісто для чебуреків на молоці?

Замінивши стандартний інгредієнт у тесті для чебуреків – воду на молоко, можна отримати абсолютно несподіваний смак тесту. Не вірите? Давайте готувати. Потрібно підготувати:

  • 1 ст – молока;
  • Одне яйце;
  • 2 ст л рослинного масла;
  • 0,5 год л солі;
  • 3 ст – пшеничного борошна.

Тепер слід виконати наступні дії:

  • У ємність влити молоко, вбити яйце, рослинне масло, посолити.
  • Масу збити віночком. Сіль повинна розчинитися.
  • Приєднувати борошно невеликими порціями. Коли тісто почне відставати від стінок ємності, домесите його руками.
  • Як тільки маса перестане липнути до рук, тісто готове.
  • Його необхідно помістити в поліетиленовий пакет і залишити на 30 хв.
  • Тісто на чебуреки з бульбашками: найсмачніший фото-рецепт


    Хочете побачити на своїх чебуреках обалденние хрусткі бульбашки? Тоді приготуйте тісто по цьому рецепту, а покроковий майстер-клас вам допоможе. Готуємо інгредієнти:

    • 200-250 мл води;
    • 75 мл – соняшникової олії;
    • 450-500 г борошна;
    • за 0,5 год л солі і цукру.

    Покрокова інструкція приготування з фото:

    В 1/2 частину борошна всипати цукровий пісок і сіль.

    Влити воду і перемішати. Тісто має бути рідкуватим як на оладки.

    Закип’ятити рослинне масло, ще киплячим влити його у рідке тісто, постійно помішуючи.

    Коли тісто стане однорідним і соняшникову олію повністю з’єднається з масою, додати решту борошна.

    Вимісити тісто руками, загорніть в харчову плівку і залишити на 30 хв.

    По закінченні цього часу можна готувати чебуреки.