Як приготувати тісто для чебуреків на молоці?
Замінивши стандартний інгредієнт у тесті для чебуреків – воду на молоко, можна отримати абсолютно несподіваний смак тесту. Не вірите? Давайте готувати. Потрібно підготувати:
- 1 ст – молока;
- Одне яйце;
- 2 ст л рослинного масла;
- 0,5 год л солі;
- 3 ст – пшеничного борошна.
Тепер слід виконати наступні дії:
Тісто на чебуреки з бульбашками: найсмачніший фото-рецепт
Хочете побачити на своїх чебуреках обалденние хрусткі бульбашки? Тоді приготуйте тісто по цьому рецепту, а покроковий майстер-клас вам допоможе. Готуємо інгредієнти:
- 200-250 мл води;
- 75 мл – соняшникової олії;
- 450-500 г борошна;
- за 0,5 год л солі і цукру.
Покрокова інструкція приготування з фото:
В 1/2 частину борошна всипати цукровий пісок і сіль.
Влити воду і перемішати. Тісто має бути рідкуватим як на оладки.
Закип’ятити рослинне масло, ще киплячим влити його у рідке тісто, постійно помішуючи.
Коли тісто стане однорідним і соняшникову олію повністю з’єднається з масою, додати решту борошна.
Вимісити тісто руками, загорніть в харчову плівку і залишити на 30 хв.
По закінченні цього часу можна готувати чебуреки.