Рецепти самого смачного тіста для чебуреків на кефірі, окропі, пиві і горілці, а також заварного тіста і хрусткого тіста з пухирцями

Тісто для чебуреків на окропі: найпростіші рецепти

Просто, швидко, економно – це все про тісто на окропі для чебуреків, з яким впорається кожна господиня. Готуємо:

  • 1 ст – води;
  • 40 р олії соняшникової;
  • 4 ст – пшеничного борошна;
  • 0,5 год л – кухонної солі.
  • Закип’ятити воду з маслом, всипати сіль.
  • Коли сіль повністю розтане, зняти з вогню і в ще гарячу рідину всипати 2/3 склянки борошна.
  • Добре вимісити, дати злегка охолонути.
  • Приєднати борошно.
  • Коли ложкою вже не буде виходити місити, продовжите заміс руками.
  • В кінцевому підсумку, повинно вийти круте тісто, яке потрібно помістити в пакет на 30 хв.
  • Рецепт тіста без яєць для чебуреків

    Один з найбільш економних рецептів для приготування смачних чебуреків.
    Для нього потрібні:

    • 140 мл води;
    • 1 ст – борошна;
    • Щіпка солі.

    Робиться економ-тісто так:

  • У посуд просіяти пшеничне борошно.
  • Приєднати сіль.
  • Залити воду.
  • Все змішати і замісити туге тісто.
  • Загорнути його у харчову плівку і залишити в теплі на 30 хв.
  • Якщо захочете приготувати таке тісто, обов’язково дотримуйтесь пропорції, інакше ризикуєте отримати забите борошном тісто.