Як смачно приготувати цибулю в оцті для оселедця: рецепт
Традиційним доповненням до оселедця йде цибулю. Він може бути звичайним (сирим) або зеленим, але приготувавши хоч раз маринований лук під оселедець по нижченаведеним рецептом, ви назавжди залишитеся його шанувальником. Для приготування знадобляться:
- 2 великі цибулини;
- 1 ст кип’яченої води;
- 1 год л цукру;
- 2 ст л 9% оцту;
- 0,5 год л солі.
Готуємо цибулю до оселедчик так:
Як замаринувати цибулю для салату в столовому оцті?
Дуже багато салати з майонезом припускають наявність маринованої цибулі. Навіть знаменита оселедець під шубою значно смачніше з маринованою цибулею. Як замаринувати цибулю для салату, щоб він був ідеальним: не віддавав гіркотою, підкреслював смак інших інгредієнтів, додавав особливу пікантність блюду? Готуємо продукти:
- 2 цибулини;
- 1 ст гарячої води;
- 3 ст л столового 9% оцту;
- 0,5 год л цукру;
- 1 год л солі.
Маринується цибулю для салатів так: