Як смачно замаринувати цибулю холодним і гарячим способом до шашлику, оселедці, для салату, на зиму і з кропом? Як приготувати мариновану цибулю швидко: маринуємо цибулю в оцті за 5 хвилин з покроковими фото і відео рецептами

Як смачно приготувати цибулю в оцті для оселедця: рецепт


Традиційним доповненням до оселедця йде цибулю. Він може бути звичайним (сирим) або зеленим, але приготувавши хоч раз маринований лук під оселедець по нижченаведеним рецептом, ви назавжди залишитеся його шанувальником. Для приготування знадобляться:

  • 2 великі цибулини;
  • 1 ст кип’яченої води;
  • 1 год л цукру;
  • 2 ст л 9% оцту;
  • 0,5 год л солі.

Готуємо цибулю до оселедчик так:

  • Цибулини очистити, порізати їх півкільцями.
  • Обдати окропом і остудити під холодною водою.
  • Викласти цибулю в миску.
  • У воді розчинити сіль, цукор, влити оцет.
  • Отриманим маринадом залити цибулю і залишити на 30 хв на столі для маринування.
  • Як замаринувати цибулю для салату в столовому оцті?


    Дуже багато салати з майонезом припускають наявність маринованої цибулі. Навіть знаменита оселедець під шубою значно смачніше з маринованою цибулею. Як замаринувати цибулю для салату, щоб він був ідеальним: не віддавав гіркотою, підкреслював смак інших інгредієнтів, додавав особливу пікантність блюду? Готуємо продукти:

    • 2 цибулини;
    • 1 ст гарячої води;
    • 3 ст л столового 9% оцту;
    • 0,5 год л цукру;
    • 1 год л солі.

    Маринується цибулю для салатів так:

  • Почистити і порізати цибулини кубиком необхідного розміру.
  • Скласти його у підготовлений посуд.
  • Всипати сіль і цукор, влити оцет.
  • Залити все гарячою водою і розмішати, щоб цукор і сіль повністю розчинилися.
  • Залишити промаринуватися на 20 хв.
  • Після закінчення відведеного часу злити рідину з лука. Це зручно робити за допомогою ситечка або друшляка.
  • Лук готовий, його можна додавати в салат.