Як смачно замаринувати цибулю холодним і гарячим способом до шашлику, оселедці, для салату, на зиму і з кропом? Як приготувати мариновану цибулю швидко: маринуємо цибулю в оцті за 5 хвилин з покроковими фото і відео рецептами

Як замаринувати цибулю в яблучному оцті?


Відмінно поєднується цибулька, маринований в яблучному оцті, з шашликом, а головний плюс такого цибульного салату – повна відсутність запаху з рота. Отже, готуємо інгредієнти:

  • 2 великі цибулини;
  • 1 – 1,5 ст л яблучного оцту;
  • 1 ст л цукрового піску;
  • 0,5 год л солі.

Тепер приступимо до етапів маринування:

  • Першим ділом очистити і помити цибулю.
  • Нарізати його півкільцями.
  • Всипати цукор і злегка пом’яти рукою.
  • Додати сіль і яблучний оцет.
  • Все перемішати і залишити промаринуватися на 15 хв.
  • Після закінчення цього часу можна пригощатися.
  • Маринований цибулю до шашлику в оцті: рецепт

    Весна — це найкраща пора для шашликів, до яких стане відмінним доповненням маринована цибулька. Приготований лук по цьому рецепту до шашлику неодмінно припаде до смаку всім. Готуємо продукти:

    • 4 великі цибулини;
    • 1 пучок петрушки, за бажанням можна замінити на базилік;
    • 1 пучок кропу;
    • 1,5 ст л цукрового піску;
    • 0,5 ст л солі;
    • 0,5 год л чорного меленого перцю;
    • 6 ст л рослинного масла.

    Готується маринований цибулю в оцті до шашлику наступним чином:

  • Цибулю нашаткувати кільцями або півкільцями.
  • Зелень вимити, дрібно порізати і відправити до цибулі.
  • Окремо підготувати маринад, змішавши всі інгредієнти. Дочекатися, поки сіль і цукор повністю розчиняться.
  • Маринадом залити цибулю з зеленню, перемішати і відправити в холодильник на 20 хв.
  • Такий цибулька благотворно впливає на травну систему, допомагаючи шлунку переварити шашличок швидше.