Як замаринувати цибулю в яблучному оцті?
Відмінно поєднується цибулька, маринований в яблучному оцті, з шашликом, а головний плюс такого цибульного салату – повна відсутність запаху з рота. Отже, готуємо інгредієнти:
- 2 великі цибулини;
- 1 – 1,5 ст л яблучного оцту;
- 1 ст л цукрового піску;
- 0,5 год л солі.
Тепер приступимо до етапів маринування:
Маринований цибулю до шашлику в оцті: рецепт
Весна — це найкраща пора для шашликів, до яких стане відмінним доповненням маринована цибулька. Приготований лук по цьому рецепту до шашлику неодмінно припаде до смаку всім. Готуємо продукти:
- 4 великі цибулини;
- 1 пучок петрушки, за бажанням можна замінити на базилік;
- 1 пучок кропу;
- 1,5 ст л цукрового піску;
- 0,5 ст л солі;
- 0,5 год л чорного меленого перцю;
- 6 ст л рослинного масла.
Готується маринований цибулю в оцті до шашлику наступним чином: