Як смачно замаринувати цибулю холодним і гарячим способом до шашлику, оселедці, для салату, на зиму і з кропом? Як приготувати мариновану цибулю швидко: маринуємо цибулю в оцті за 5 хвилин з покроковими фото і відео рецептами

Як замаринувати цибулю в оцті швидко?


Приготувавши цибулю швидким способом маринування, ви отримаєте універсальне блюдо, яке можна додавати в салати або використовувати як доповнення до гарніру. Пропонуємо два варіанти маринування лука швидким способом:

  • Нарізати 300-400 г цибулі, залити крутим окропом. Потримати цибулю в окропі 5 хвилин і злити воду. В пропарений цибулька додати 2 ст л рисового оцту. Вже через 5 хв маринована цибулька готовий. Зайвий оцет потрібно злити.
  • Нарізати 300-400 г цибулі, скласти його в миску, додати 1 ст л цукрового піску, 0,5 ч л солі 2 ст л столового оцту. Влити в миску окропу, щоб покрив цибуля повністю. Поставити миску в мікрохвильовку і прогріти на максимальній потужності 2-3 хв. Дістати миску, воду злити і можна їсти маринований цибулю швидкого приготування.